Aktywne Wpisy

MrSzakal +449
Yeti po latach znowu w finale i nawet go wygrał :D
#1z10
#1z10

źródło: polish_save
Pobierz
say-my-name +63
Milka 100gram za 8zl. To juz dawno k---a przestało być śmieszne co się dzieje z cenami w tym śmiesznym kraju. #panstwozdykty #inflacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Szukam zmywarek godnych polecenia (zarówno firm jak i konkretnych modeli). Na stronach internetowych sklepów i porównywarkach za dużo jest opinia motywowanych nagrodami. Dzięki z góry za podzielenie się swoimi opiniami i doświadczeniami ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zmywarka #agd #nieruchomosci #dom
PS - przewaga dzięki technice🙂
Poczytaj po prostu jakie "parametry" dany sprzęt warto żeby miał i tyle. Nie sugeruj się wyłącznie marką, bo co z tego, że komuś działa od 10 lat bosh,
@n0xx: @czainek @Krztow To ja na tej zasadzie Amica - jestem w szoku i chyba tylko dlatego kolejna koniecznie też taka będzie. Ale to chyba kwestia po prostu wysokiego modelu też.
A nawet jeśli nie patrzeć na awaryjność to serwisant powiedział, że jak kupimy Electrolux albo Bosch, to przynajmniej części będą tanie. A Samsung ma naprawdę drogie części (np. Pompa koło tysiaka, a Electrolux 300 zł).
to jest świetna opcja, dzięki temu szybciej ci się suszą naczynia. automatycznie się te drzwiczki otwierają parę minut przed końcem każdego zmywania, już po właściwym zmywaniu. myślę, że się przekonasz, ale jeżeli bardzo nie chcesz, to pewnie da się to wyłączyć. bo wydaje
źródło: image
Pobierz