Aktywne Wpisy

Kingside +51
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

greg_uk +24
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

#elagawin #kononowicz #patostreamy
źródło: 40639BF5-C5B6-4130-B997-89F37086D568
PobierzAż dziwne że do tej pory nikt się nie zakręcił. Może to kwestia tego że jej brat pracuje w KASie, i trzyma ten cyrk pod parasolem ochronnym.
Dziwi mnie tylko że w około tej patologii nie kręcą się ludzie chcący zrobić łatwe pieniądze. Każdy menel w polskich patostreamach
źródło: Screenshot_20241224_105831_Facebook
Pobierz@wladyslaw-konstantynowicz: Przy niej kręcili się jacyś ludzie, nie wiem czy w celach zarobkowych. Pewnie większość chciała zrobić sobie "beke" i pozdrowić kolegów na streamie Eli. Ci co zostali na dłużej, niestety kończyli jako kochankowie Eli, bo jak to ona - ubzdurała sobie, że jest boginią i przecież każdy chce z
@Silly_Alpaca: To może być wyjaśnienie zagadki. Gangusy kręcące karuzelami vatowskimi na słupach, to twardzi ludzie, ale wizja
źródło: lupa zęby
Pobierzhttps://youtu.be/sIbw23fWO-g?si=qerSnSf_PSMfwZcR