Aktywne Wpisy
kkecaj +449
Jesteś Polakiem, dopiero co wydarzył się holokaust, jedziesz sobie do RPA, widzisz ruch polityczny z taką flagą i uznajesz że do to dobry pomysł żeby do niego wstąpić
#kanalzero
#kanalzero

źródło: 220px-Flag_of_the_Afrikaner-Weerstandsbeweging.svg
Pobierz
Hug0Stiglitz +18
Tak mnie wciągnął serial The Expanse (genialny!!), że powoli kompletowałem całą serię. Dzisiaj na półeczce pojawił się ostatni tomik.
Jak oceniam całą serię The Expanse? Momentami wręcz porywajaca i brawurowa, niestety miewa słabsze momenty - a wręcz słabsze tomy.
Niemniej to solidna pozycja, bawiłem się doskonale - mocne 8/10.
#czytajzwykopem #ksiazki #scifi #seriale
Jak oceniam całą serię The Expanse? Momentami wręcz porywajaca i brawurowa, niestety miewa słabsze momenty - a wręcz słabsze tomy.
Niemniej to solidna pozycja, bawiłem się doskonale - mocne 8/10.
#czytajzwykopem #ksiazki #scifi #seriale

źródło: IMG_2142
Pobierz
Co jak co, ale prof. Dudek i dzisiaj prof. Motyka zrobili więcej dla kampanii Trzaskowskiego niż sam Trzaskowski.
Bo o ile PiSowcy mogli ignorować wypowiedzi Rafala czy Tuska w spawie Nawrockiego, to jeśli w ich "kandydata obywatelskiego" w bardzo krytycznym tonie wypowiadają się osoby niezwiązane z tamtą stroną, to coś musi być na rzeczy.
Do tego poglady Nawrockiego ws. aborcji, związków partnerskich czy Ukrainy w EU/NATO. Nawrocki sam siebie zamyka w pisowskiej bańce, jeszcze bardziej ograniczajac swoje szanse na zwyciestwo. A najlepsze, ze Trzaskowski nic nie musial robic.
#polityka
źródło: nawra
PobierzW odniesieniu do Ukrainy, systematycznie spadająca sympatia i poparcie społeczne wobec sąsiadów zza wschodniej granicy oraz ogólne zmęczenie wojną nie wskazuje na znaczny potencjał grillowania wypowiedzi o NATO czy UE.
Prędzej przeciągana będzie kwestia aborcji czy związków jednopłciowych, choć tutaj sztab Nawrockiego
Dla Was Mazurek jest pisowcem, bo jedną i drugą stronę traktuje wedle jednego wzorca. Hamujcie trochę tę hipokryzję, bo to śmiechu warte.
@galicjanin:
@eduardo-garcia: Kłamiesz sekciarzu i nawet co bardziej rozgarnięte zwierzęta wyśmiałby to stwierdzenie odnośnie Mazurka.
@eduardo-garcia: Że takie bzdury przechodzą ci przez klawiaturę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galicjanin: Zaraz? Prześwietlili go pewnie jak się tylko dowiedzieli, że ma wywiadu udzielić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zrzut ekranu z 2025-01-10 14-05-40
Pobierz@jacek-jerczynski:
Daj na to kwit jakis bo palnąć kazdy moze. Nie dasz bo nikt potwierdzenia na to nie ma wiec uzywa sie zdania starych komuchów z dopiskiem profesor