Wpis z mikrobloga

• 0
@POTEZNY_spekulator @saviola7 czy stosując kod zniżkowy zniżka obowiązuje przez cały okres jak mam konto u nich ? Jakieś dodatkowe opłaty będą ponoszone w przyszłości ? Potrzebuje prosta platformę do składania zleceń która odrazu wrzuci mi pozycję tp i sl na wykres żebym nie musiał tego sam robić. Która według was była by najlepsza ? Dane do składania zleceń potrzebuje tylko lvl1 , lvl2 mam z triali rythmica i stosuje na
  • Odpowiedz
@wymiana_steam: tak znizka jest caly czas, bez dodatkowych oplat, nie wiem ja mialem chyba rhytmic, Tam za lvl 2 placisz dodatkowo z tego co wiem. chyba nie beda mieli nic do strategii ale maja też wbudowany max drawdawn wiec musisz o tym poczytac mozliwe ze 2 razy przejebiesz i konto nara.
  • Odpowiedz
  • 0
@professionalgambler za cienki narazie jestem na taki ruch , po pierwsze do tej pory handlowałem na Forex i na setupy czekało się długo tutaj poluje na płynność za pomocą bookmapy. Po drugie handluje na demo nie wiem jak to mi się zachowa na realu gdy będzie trzeba dostać prawdziwego feela drugiej strony :) a no i jeszcze maks w takim scalpie wytrzymuje sesje 2 godzinna potem muszę kończyć bo zaczynam się
  • Odpowiedz