Wpis z mikrobloga

@PodniebnyMurzyn: No własnie tak działa ta stronka. Polak widzi droższą furę od jego i odpala mu się zawiść. Gruz łamiący przepisy go nie grzeje, ale jak przepisy łamie nowa 7 czy s klasa, a do tego ma ukraińskie blachy to odpala mu się protokół wąsatyjanusz.exe. Stąd taka duża popularność no drogich samochodów na tej stronce.
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo: nie wazne, ze jezdzą niezgodnie z przepisami i parkują na chodnikach, wazne, ze polak wrzuca zdjecie bo drogi samochód xD Poza tym wejdz sobie na te tablice ze skrina, moze ze 3 są "drogie", reszta to stara e klasa, stare q7, stare mitsubishi i stary passat. Nic tylko zazdrościć

• Odpowiedz
@Tagliacozzo: Co za bzdury wypisujesz, próbujesz na siłę przykleić łatkę zazdrośnika niektórym Polakom. Dla mnie ukry mogą jeździć dla mnie Rolls Roycami, ale wara od pieniędzy polskiego podatnika w postaci 800+ i innego wsparcia finansowego na terenie mojego kraju.
  • Odpowiedz
ułatwie ci, linki do tych drogich aut ktorych zazdroszczą Polacy ukrom

@PodniebnyMurzyn: W sumie masz rację, to po prostu przygłupy które są gotowe wyplusować Ukraińców na sam szczyt tabeli za samo to, że są Ukraińcami, gdzie ich przewiny nie są zazwyczaj większe, niż te poczynione przez setkę Polaków za nimi w rankingu.
  • Odpowiedz