Aktywne Wpisy

Emdeka +17
#pracbaza
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?

Phallusimpudicus +473
Jednocześnie inny typ za miedzą też organizuje holokaust i ten to już zły typ.
Sensownie.
#izrael #rosja #zymianie
No ja tu widzę sporą różnice.
Hamas to organizacja terrotystyczna która atakowała izrael
Ukraina to nie jest ogranizacja terrotystyczna i nie aktakowała
@fff112: Ja go nie uważam za bohatera, ale walczy z moim większym wrogiem, i nie chce mnie zabić. Więc mu nie kibicuje, ale też nie przeszkadzam.
@hot_tomek: A Ż za co nas uważają?
@hot_tomek: Tego właśnie nie wiemy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Rasteris: Hamas jest organizacją terrorystyczną więc z samego tego faktu wszystkie za wszystkie jej ataki odpowiadają ich członkowie, Więc CAŁY HAMAS jest ścigany z urzędu. Nikt o kim wiadomo że jest z hamasu czy innej organizacji terrorystycznej nie poleci sobie na obchody do normalnego kraju.
Natanjahu powinien być aresztowany jako zbrodniarz wojenny.
@Rasteris: Tak, notabene tym samym nakazem aresztowania co Netanjahu https://www.amnesty.org.pl/mtk-wydal-nakaz-aresztowania-netanjahu-galanta-i-al-masriego-pod-zarzutem-zbrodni-wojennych-i-zbrodni-przeciwko-ludzkosci/ https://www.rp.pl/swiat/art15478741-hamas-potepiony-za-zbrodnie-wojenne
To dobry holokaust, bo będzie się odbywał za przyzwoleniem pomarańczowego żydka - Trumpa. Zły jest tylko wtedy kiedy odbywa się on za rządów prezydenta demokratów. Czy to aż tak trudne do zrozumienia?
Palestyńskie Centralne Biuro Statystyczne (PCBS) szacuje, że od początku wojny z Izraelem populacja Gazy zmniejszyła się o około 6 proc. Spadek o około 160 tys. osób oznacza, że obecnie populacja Gazy wynosi 2,1 miliona.
Palestyńska instytucja państwowa twierdzi, że ponad 55 tys. osób uznaje się za zmarłe. Dane z Ministerstwa Zdrowia Gazy potwierdzają ponad 45 tys. zabitych oraz 10 tys. innych osób, które pozostają
Komentarz usunięty przez moderatora
@GoldaMeir: "Rozmnażają się szybciej niż ich nadążamy mordować więc nie ma holocaustu", tylko żyd mógłby coś takiego wymyślić. xD