Wpis z mikrobloga

@Maziol: to nic lepszego nie znajdziesz xd amir najlepsza kebabownia na pyszne przez 2 lata z rzedu. Moze hot dog z zabki?
Sprawdz na paderewie zapiekanki u krisa. Kuraka tam ma dobrego
  • Odpowiedz
@Maziol: Chyba tylko Pajdę mozna określić jako dobrego kebaba, ale to też w zależności od lokalu. Najlepszy chyba na ligocie przy CP.

Amir to paskudztwo, nie wiem jak on może ludziom smakować, ale o gustach się nie dyskutuje ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@Filip3k91: widze mamy podobne smaki, no ten Amir to powiem Ci, ze nawet za darmo jakby dawali to bym nie skosztowal drugi raz. W takim razie dzis Pajda bedzie probowana wieczorem. Dzieki :)
  • Odpowiedz
@Maziol: Raz mnie zabrali na tego Amira, wychwalali go wnieboglosy - powiem tyle ze obok dobrego kebsa to nawet nie stalo. Dalem mu szanse pozniej kolejny raz i nadal potwierdzilo to o czym piszesz, zgadzam sie w 100% :)

Generalnie jest jeszcze taki typowy chamski kebs "02 Kebab" z budy przy Biedrze na Zadolu, ale jest gorszy imho od Pajdy, chociaz mojej zonie bardziej smakuje. Musze natomiast przyznac ze czasem
  • Odpowiedz
  • 0
@Filip3k91: spoko, bedzie probowane. Zaraz na obiad idziemy, to moze polec jakies dobre polskie zarlo? :) ostatni dzien tu jestesmy, samo centrum, tak jak patrze
na google maps to spoko opinie i komentarze ma bar "pod siodemka" na stawowej
  • Odpowiedz