Aktywne Wpisy
Gupiutki +14
kocham jeść chipsy, wydaje mi się, że nigdy z tego nie wyrosnę, chipsy są dla mnie lekarstwem na całe zło, siedzisz sobie, chrupiesz i jest zajebiście. Jakie chipsy kochacie najbardziej?

Ko_Otu +75
Żona rodzi, dajcie plusa na odwagę :D
Wychowam jak swoje
Wychowam jak swoje

źródło: temp_file3706837140408939250
Pobierz
#famemma
źródło: IMG_3608
Pobierz¯\(ツ)/¯
Poza beefem z peja podobał mi się jeszcze ten z onarem który przerodził się w beef z płomieniem.
Ogólnie to hans z 52 jest chyba jednym z najbardziej niedocenionych raperów w Polsce.
źródło: 1000015881
PobierzNo i oczywiście człowiek zagadka czyli rogal ddl. Z jednej strony totalna patola z drugiej mocno przekminione teksty, no i w sumie nie wiadomo o co chodziło z
Ja rzucę kontrowersyjną opinią, słoń ma naprawdę dobre kawałki ze storytellingiem i brakuje więcej kawałków w tym stylu. Ja wiem, że ma opinie rapu dla gimbow ale patrzę przez pryzmat fana horrorów praktycznie od dziecka. Oficjalnie oglądało się „czy boisz się ciemności” na RTL7 a już jako 6-7 latek ustawiałem budziki czy ustawiało magnetowid na godzinę żeby nagrać
Heh, cofnąłeś mnie wspomnieniami chyba prawie 30 lat wstecz. Kocham do dziś za to RTL7 no i za Dragonballa
Jeśli storyteling to zdecydowanie Profus
https://youtu.be/tghokxQiJUQ?si=KgQAHzs511sZbxls
Jeśli wybrać jeden kawałek z beefu i resztę skasować to bezapelacyjnie to
legendarny beef i dziękować Tedemu, że narzucił bardziej hiphopowy klimat dzięki temu dostaliśmy gruby pojazd z Tede od Peji, gdzie raczej to nie jego styl jeśli chodzi o dissy. Żeby się nie rozpisywać to w tym beefie wszystko waży, od panczy, przez umiejętności kończąc na zajebistych produkcjach od