Wpis z mikrobloga

Wczoraj próbowałem obejrzeć tego gladiatora 2 (słownie dwa) i po 30 minutach zrezygnowałem xD Ohydne, sztuczne i c-----e cgi jak z 2006 roku. Fabuła to jest to samo co w jedynce, raczej tego już nie dokończę. Druga walka z jakimiś pawianami na sterydach, wszystko takie pompatyczne xddd. Szkoda czasu na to, lepiej obejrzeć sobie jeszcze raz jedynkę w wersji reżyserskiej.
wfyokyga - Wczoraj próbowałem obejrzeć tego gladiatora 2 (słownie dwa) i po 30 minuta...

źródło: temp_file8286722681792677011

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wfyokyga: jedynka top, a dwójka to taki zwykły film taki jak wszystkie które teraz wychodzą. Nie jest zły i nie jest badziewny, ale na pewno nie jest wybitny. Jest po prostu przeciętny i tyle. Taki jak wszystkie filmy teraz
  • Odpowiedz
@wfyokyga: a to zaluj ze nie doszedles do walki na statkach w koloseum z rekinami xD

pawiany przy tym to nic xD

tak, wiem były walki na statkach w koloseum, ale on ebyly glownie statyczne osadzone na wyspie
  • Odpowiedz
@wfyokyga: Jedynka to przecież też jest pompatyczność na fasadzie a w środku fabuła jak ze starego komiksu o superbohaterze i deus ex machina, tylko ubrane w szatki nibyhistoryczne. Od początku wiadomo jak się musi skończyć i mimo niemożliwych przeciwności protagonista zwycięża (moralnie).
  • Odpowiedz
@wfyokyga: jedynka tez jest z-----a. Historycznie bzdurna, a fabulowo debilna. Dwie najwazniejsze postaci sa tymi najnudniejszymi - sa jednowymiarowi i statyczni, ze az zeby bola. Wszystko razem sklada sie na najbardziej przereklamowany film ostatniego dwudziestopieciolecia. (Dalej jest tylko "Braveheart", ale jego ludzie tez uwielbiaja, bo przeciez bylo slynne "FREEEEEDOOOOM!!!").
  • Odpowiedz