Wpis z mikrobloga

Ale co by jednak nie mówić to Dudeł chyba pierwszy raz zagrał sobie tak bezczelnie z Tuskiem i jeszcze go do tego teraz tym totalnie upokorzył. Pięknie to umyślił, skubaniec.
Zawsze miałem go za skończonego debila ale tutaj akurat majstersztyk.

#polityka
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuba-rozpruwa: Moim zdaniem to nie będzie miało wpływu na sondaże. A ta cała akcja Dudy to jest obliczona na walkę Dudy o stanowisko już po jego kadencji, gdzie pewnie liczy na poparcie Trumpa.
  • Odpowiedz
  • 1
@M4rcinS Ale zarazem może upiec dwa kurczaki. Uderzenie w PiS i Kaczyńskiego (drobna zemsta) plus tak jak piszesz, szykowany grunt pod następne decyzję już po odejściu z urzędu. Co by nie mówił genialnie to rozegrali. Dawno już nie widziałem takiej akcji w naszej polityce XD
Oczywiście mam ból doopska że się tak dali łatwo wkręcić w to
  • Odpowiedz
  • 0
@Koziom Dokładnie, a im starszy będzie tym łatwiej będzie łykał takie zarzutki. Mastalerka warto obserwować bo mam dziwne wrażenie że chłop się rozkręca dopiero. Takie tuzy intelektu jak Kierwinski to przecież on jak czołg rozjedzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa: Mam wrażenie, że go przeceniasz. Za kilka miesięcy Duda odchodzi, a dalsze losy Mastalerka to nie wiadoma. Równie dobrze może popaść w niebyt xd

Ja wiem, że rząd z----ł po całości, zwłaszcza komunikacyjnie, ale wydaje mi się, że aresztowanie Netanjahu byłoby gorszym pomysłem. Z tego co wiadomo to on do Polski nie przyjedzie, naprawdę nie wiem dlaczego ta inba w ogóle się zaczęła.
  • Odpowiedz
  • 1
@Koziom No oglądałem jego wszystkie wywiady, obserwuje go już jakiś czas i zdaje mi się że to nie będzie zwykły leszcz jak Matecki czy Kidawa. Ale mogę mieć mylne wrażenie.

Chłopaki dziś s---------i po całości i to jest fakt. On i tak by tu nie przyjechał podejrzewam. I tu jest całe problem że mimo tego iż była praktycznie pewność że tego nie zrobi to i tak dali się złapać na spin
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa: Ale za Leszka Millera były inne standardy, bardziej dojrzałe. Rząd Millera dobiła afera Rywina, a za PiSu takich afer Rywina były z dziesiątki i nikt rabanu nie robił.
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa: Już czytałem, że decyzja PKW z 30 grudnia przegrała koalicji wybory, ale już dzień później wszystko było po staremu, ba, Domański całkiem sprytnie wybrnął z sytuacji, gdzie każda decyzja jest de facto zła.
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa: Nie tylko on, ale pan pułkownik czy Bodnarihno też ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślę, że jakby PiS wrócił do władzy to ludzie szybko sobie przypomną, dlaczego ten w 2023 stracił władzę.
  • Odpowiedz