Wpis z mikrobloga

Tak wyglądają tekstury na "końcu" mapy. Lokalizacja: na południe, drogą od zapory obwodu. Nie, bez modów się nie dostaniesz.

@Jaurbanpl: a jak pójdziesz jeszcze dalej, to wyobraź sobie, że w ogóle nic nie ma ¯\(ツ)/¯ Po prostu szok, że zrobili grę, która się gdzieś kończy.

Do ideału #stalker2 sporo brakuje, ale już naprawdę p-------------e się o tylko po to, żeby się p-----------ć, a nie z powodu prawdziwego błędu
  • Odpowiedz
Jeszcze zaraz pewnie napiszesz, że Stalker 1 lepszy

@ch1va5: przecież to prawda, poprzednie części mają przynajmniej działające mechaniki, a to jest jak jakiś upośledzony far cry w rosji xd
  • Odpowiedz
poprzednie części mają przynajmniej działające mechaniki

@EissIckedouw: no takie działające mechaniki, że 15 lat po premierze dalej są zbugowane. () Wystarczy poczytać na necie co trzeba pozmieniać, jakie mody ściągnąć, jakie poprawki, na ktorej wersji gry który quest się ukończyć, żeby się w ogóle dało grać.
  • Odpowiedz
Wystarczy poczytać na necie co trzeba pozmieniać, jakie mody ściągnąć, jakie poprawki, na ktorej wersji gry który quest się ukończyć, żeby się w ogóle dało grać.

@ch1va5: ale starczy już o Stalkerze 2 xD
  • Odpowiedz
@EissIckedouw: nie, piszę o pierwszej części. Tak mi się dwójka spodobała, że chciałem sobie trylogię ograć . Od SoC już się odbiłem, bo jakbym chciał grać w Minecrafta to bym zainstalował Minecrafta. I te twoje wspaniałe mechaniki: strzelasz 2 metry nad bandytą- leży, strzelasz mu w głowę z przyłożenia- pudło. Celownik sobie, pociski sobie. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz