Wpis z mikrobloga

Hejka ;) ten rok będzie dla mnie rokiem szczególnym ;) między innymi dlatego, że zamierzam zacząć pisać tego bloga. Oraz znaleźć nową "żonę" czy tam stałą partnerkę, taką z takich co jest "na dobre i na złe", nową miłość to znaczy, itp. Całość będzie pod tagiem #zonadlarafala2025. Ma być trochę zabawnie, trochę interaktywnie, a trochę filozoficznie.. ciekawe co z tego wyjdzie.... Doświadczeń mam sporo i wręcz żałuję, że nie zacząłem w 2024, ale mam pewność, że ten rok będzie jeszcze ciekawszy haha

Na początek zajawka - mój opis na Tinderze. Podobno niezły? #tinder #badoo #bumble #zwiazki

spotkanie>>pisanie

Cenię kobiecość, wrażliwość, opiekuńczość, lekkie szaleństwo ;) Samemu ugotuję, naprawię i ogarnę. Lubię dotyk, inteligentne rozmowy i długie spacery. Odwdzięczę się uwagą za uwagę. W związku dla najważniejsza jest świadoma obecność i wzajemne rozumienie potrzeb.

Mam 185cm wzrostu, niezłą pracę, sporą dawkę męskiej energii i wysokie libido 😈 ważne: opiekuję się na pół dwójką super dzieci 9 i 11 lat. Szukam kogoś na dłużej, ale zacznijmy od pierwszej randki..
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bratpiorka: mocny opis
Tak długi opis z takimi szczegółami świadczy o desperacji, skąd wiem? Bo widzę co chwila te same laski i opisy mają coraz to dłuższe i w podobnym tonie
I ja wolę pogadać przez telefon zanim się spotkam nie mam czasu na spotkanie się ze wszystkimi chętnymi na spotkanie, a tak pójdę sam na spacer w randomowej godzinie i zadzwonię do 1-2 kandydatek, czasem w pracy sobie pogadam
  • Odpowiedz
  • 0
@razdwatrzy55 hehe nie oceniaj mnie za szybko .. będę dodawać kolejne szczegóły w kolejnych wpisach;) Może jestem desperatem, kto wie?
A skoro masz takie powodzenie, to ciekawi mnie Twój opis. Podzielisz się? A może masz super fotki albo jesteś mega przystojny? Skąd ten sukces? Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@bratpiorka: bo wzmianki o lubieniu dotyku i libido sa dla mnie beznadziejne. no i "świadoma obecność" jakby mogla byc nieświadoma xd ale mowie jak celujesz w podobny target to ok.
  • Odpowiedz
  • 0
@Agca: dzięki za wyjaśnienie. A Ty ile masz lat? Co do obecności - byłem długo w związku, gdzie ktoś fizycznie był obok, ale mentalnie gdzieś daleko. Sam termin "świadoma obecność" jest w miarę rozpoznawalny wśród osób po terapiach albo z zainteresowaniem mindfulness. BTW celuję w 30 - 40
  • Odpowiedz
@bratpiorka: no mozliwe ze to byl taki zwrot-haslo dla terapii, jak celujesz w 30-40 to mysle ze ok (chociaz ja to libido i tak bym wywalila), moze bardziej dala konkret - np. lubie gotowac - to co (typ kuchni), lubie dlugie spacery - gdzie (Np po lesie, albo jakies piesze wycieczki po okolicy). ja mam 26
  • Odpowiedz