Wpis z mikrobloga

@Pomorski_Wilk: Przecież napisałem, że większość tego to rzeczy pomijalne dla normików... czytanie nie boli. A warto przeczytać to co komentujesz.

Podsumowując lepsze byłoby stwierdzenie "chciał zarabiać" i zapewne jakieś ochłopy na Kononie zarobił.

No nie. Bo Czeczet to jedyna postać z Uniwersum, która próbowała głośno powiedzieć, ze Konon to manipulant. Ale jako taki został
  • Odpowiedz
@Smok_Baltazar: Moim zdaniem materiał mimo wszystko był bardzo dobry i tylko zagorzali fani Uniwersum mogą się czepiać. Czym innym jest to, że ktoś jest chytry i pazerny, a czym innym to co mówił Szczota, że Konon jest sprytny i cwany. Był co najwyżej sprytny i cwany na tle Szczoty i Zielonego, bo cała reszta redaktorów od Niemca przez Meksikano i Fiodora do Rudego zarabiała na Knurze za dosłownie mleczko i
  • Odpowiedz
@Smok_Baltazar: OK, doczytałem jedną opinię "Ogólnie nie jest źle", co wydawało mi się dziwne, bo materiał wydaje mi się dużo powyżej średniej. Potem doczytałem "Jako taki jest więcej niż dobry" i z tą opinią mogę się zgodzić
  • Odpowiedz