#oszukujo #pytanie W lipcu dostałem SMS z INFO SMS, że mam do odbioru dowód rejestracyjny, mimo że nie składałem żadnego wniosku. Uznałem to, że ktoś się pomylił wpisując nr telefonu do systemu. Jednak w tym tygodniu dostałem znowu sms z informacją o odbiorze dowodu na inny numer rejestracyjny, również nie składałem wniosku. Miał ktoś podobnie?
@XaDasz: fiu fiu Lepiej szybko to wyjaśnij bo zaraz się okaże że spowodowałeś wypadek nieubezpieczonym autem i musisz komuś płacić rentę do końca życia.
@coollfon: @Pan_Ryba sprawdziłem na mObywatel jest zakładka o posiadanych/zarejestrowanych pojazdach i nie mam posiadanych aut, ufff, jutro zadzwonię do urzędu i dopytam dlaczego dwa razy dostałem powiadomienie
problem polegał na tym, że pierwzy posiada aktualne OC, drugi nie ma i tu powiem szczerze obsrałem trochę zbroje ( ಠ_ಠ)
W lipcu dostałem SMS z INFO SMS, że mam do odbioru dowód rejestracyjny, mimo że nie składałem żadnego wniosku. Uznałem to, że ktoś się pomylił wpisując nr telefonu do systemu. Jednak w tym tygodniu dostałem znowu sms z informacją o odbiorze dowodu na inny numer rejestracyjny, również nie składałem wniosku. Miał ktoś podobnie?
Lepiej szybko to wyjaśnij bo zaraz się okaże że spowodowałeś wypadek nieubezpieczonym autem i musisz komuś płacić rentę do końca życia.
problem polegał na tym, że pierwzy posiada aktualne OC, drugi nie ma i tu powiem szczerze obsrałem trochę zbroje ( ಠ_ಠ)