Aktywne Wpisy

BONAMERA +930
k---a serio? xd no jak dla mnie to on stoi perfidnie przed przejściem dla pieszych, odwrócony do niego twarzą, jeszcze łapie kontakt wzrokowy z kierowcą, także chyba każdy jeden kierowca będzie myślał, że jegomość ma zamiar przejścia przez nie XD
#prawojazdy
#prawojazdy

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-09 133904
Pobierz
Od kilku lat najmowałem mieszkanie, rok temu coś landlordowi o------o i zamiast kosmetycznej podwyżki krzyknął 20%, zgodziłem się, teraz we wrześniu sytuacja się powtórzyłan ale chciał już 25%, bez możliwości negocjacji. Nie przedłużyłem umowy, w ciągu tygodnia znalazłem mieszkanie lepsze pod każdym względem i od października w nim mieszkam. Dzisiaj na grupie na FB zauważyłem jego ogłoszenie na te mieszkanie z ceną niższą niż ta którą płaciłem przed teoretyczną podwyżką. :) Mamy styczeń, leci już 4 miesiąc kiedy mieszkanie stoi puste. :)
#wynajem #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Wali mnie to bo mam nieruchomość własną ale myślę o zakupie kolejnej bo co robić z tymi pieniędzmi - spać wolę na materacu ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
W ciągu godziny od wystawienia miałem z 10 telefonów. Wynająłem pierwszemu poważnie zainteresowanemu. A dość odbierania telefonów miałem po jednym dniu xD
źródło: image_picker_C67F6314-97F0-47A5-AAB6-C419832E7538-12253-000005821ECDB18E
Pobierz