Aktywne Wpisy

M83_ +54
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Pierwszy raz zamowilem buty od Franka: https://franksboots.com/
Chlop pracowal w https://nicksboots.com/ ale mu sie znudzilo i od kilku dobrych lat ma swoja wlasna dzialanosc.
Frank glownie robi MTO (Made to Order). Mozna wybrac sposrod ogromnej ilosci skor, mozna mu tez wyslac skory z ktorych zrobi nam buty.
Para ze zdjecia zostala zamowiona w 2024 (pozne lato), dostalem je chwile przed sylwestrem.
Skora to latigo od wickett and craig. Kolor czekoladowy. Buty na razie nosilem tylko kilka razy - skora zachowuje sie swietnie - bedzie fajna do ciezszego noszenia w gorszych warunkach.
Kopyto to "1977", jak Frank pisze na swojej stronie:
Ksztalty jak widac podobne do innych moich niedawnych par, typu: Viberg 310 czy Iron Boots Pitman.
Moja stopa wydaje sie czuc swietnie z wyzsza sciana na palce i z duzo iloscia arch support.
Anyway, buty wykonane swietnie, na rowni jesli nie lepiej niz konkurencja w postaci Nicks czy White's.
Nic tylko chodzic i obserwowac
źródło: Franks
PobierzAle co raz mniej rzeczy juz zostaje do wyprobowania wiec wpisow z nowymi rzeczami bedzie co raz mniej, aczkolwiek jeszcze kilka dobrych par nie wrzucilem, niektore sa mniej 'kontrowersyjne' :)
Zmiescilem sie w 1000 £
W sensie tak, wysyla sie duzo wymiarow stopy itd. ale bootmaker nie robi specjalnego kopyta dla twoich stop - tylko dobiera jak najlepsze co juz ma w jak najlepszym rozmiarze. U Franka mozna dobrac pomniejsze modyfikacje zeby lepiej but lezal (np. jak masz niskie podbicie to moze zrobic krotsze 'facings' zeby buty pasowaly lepiej w tym miejscu) - ale nie sa to
A tak na poważnie to dwukolor podeszwy i obcasa i w sumie jak na boots to wyglądają dość lekko.
Gx
Gx
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz