Wpis z mikrobloga

Aktualnie medialny temat dziada, który kierował groźby pod adresem Owsiaka i powoływał się na inspirację Republiką ani odrobinę mnie nie dziwi. Wchodzę na ich kanał na YT stosunkowo często, obok jest czat. To co się tam odstawia, to jest dopiero materiał do prokuratury, gdzie zatrzymany typ był wręcz wyważony w swoich groźbach. Już nie pierwszy raz widzę, że typ podpisany Maciej Bros regularnie odstawia cały festiwal takich gróźb. Tego to dopiero należałoby zamknąć, kwestia dyskusji czy do aresztu, czy szpitala psychiatrycznego.

#bekazpisu #bekazpodludzi #tvpiscodzienny #tvrepublika #neuropa #4konserwy
lostintranslation - Aktualnie medialny temat dziada, który kierował groźby pod adrese...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lost_in_translation: nikt normalny tam prawdy nie napiszę, bo kto kupuję subskrypcję w tej szczujni? czat jest tylko dla psychicznie chorych widzów którzy sponsorują ten syf który im robi kisiel z mózgu, pisowcy to masochiści lubią być j----i z każdej strony
  • Odpowiedz
@lost_in_translation: właśnie kilka dni temu zgłosiłem dokładnie te same screenshoty do wydziału cyberbezpieczeństwa i od 2-3 dni jest cisza, chyba mu wjechali na chatę xD ciekawe jak się tłumaczył. No chyba że go zbanowali, ale on już kilka miesięcy pisał tego typu urojenia
sznioo - @lostintranslation: właśnie kilka dni temu zgłosiłem dokładnie te same scree...

źródło: IMG_6965

Pobierz
  • Odpowiedz
@sznioo Optymistycznie wierzę, że zostały podjęte jakieś bardziej konkretne działania, jak zbanowane go na tym czacie. Sam widziałem jak przy festiwalu gróźb z jego strony, jakiś tamtejszych moderator czatu, jedyny problem jaki w nim widział był taki, że używał caps locka. Świadomie ich nakręcają i nie mają z tym najmniejszego problemu. Mam nadzieję, że kiedyś im za to dowalą takie kary, że emeryci nie wyrobią ze zbiórkami.
  • Odpowiedz