@matti-nn ze sprzętu zakupionego czy tylko naklejkę miał bo wiesz że ta naklejka to wcale nie świadczy o tym, że ten sprzęt został kupiony przez nich. ( ͡°͜ʖ͡°)
Kilkukrotnie słyszałem od i to od znajomych też, że po prostu latają po szpitalu ludzie którzy nalepiają na wszystko jak leci a potem ludzie myślą, że to od jasniezbawiciela wszytko.
@Benn: co roku wrzucałem do puszki WOŚP jakieś symboliczne kwoty rzędu 10, 20 czy 30 PLN. Jednak po tym co wyszło w tym roku, z tymi billboardami Koalicji Obywatelskiej stwierdziłem że W tym roku...
@Benn: ja ostatnio korzystalem ze sprzetu zakupionego przez wosp. Bol d--y ze na caritas ludzie nie chca dawac i tyle.
@matti-nn: ja nie daję ani jednemu ani drugiemu, jak pójdę do szpitala to skorzystam z takiego sprzętu, jaki będzie dostępny. Obowiązkiem szpitala jest go zapewnić, obowiązkiem rządu jest zapewnić odpowiednie finansowanie. Ja swój obowiązek w postaci płacenia takiego podatku, jaki jest ode mnie wymagany się wywiązuję i oczekuję
źródło: owski
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Benn: ale baka, ale im napisałeś, hahhahaha. Wygrałeś internety. Serduszko złoty melon. Hahhahahah
@SzybkiBLN tak bardzo zapiekło, że w tym roku znowu będzie rekord :D
Kilkukrotnie słyszałem od i to od znajomych też, że po prostu latają po szpitalu ludzie którzy nalepiają na wszystko jak leci a potem ludzie myślą, że to od jasniezbawiciela wszytko.
Ludzie głupi nie żal, żal że trwają
Wrzucę całą stówę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@matti-nn: ja nie daję ani jednemu ani drugiemu, jak pójdę do szpitala to skorzystam z takiego sprzętu, jaki będzie dostępny. Obowiązkiem szpitala jest go zapewnić, obowiązkiem rządu jest zapewnić odpowiednie finansowanie. Ja swój obowiązek w postaci płacenia takiego podatku, jaki jest ode mnie wymagany się wywiązuję i oczekuję