Aktywne Wpisy

Ana77 +4
Wrzucam link z innego forum, gdzie dziewczyna lat 30 pyta co ma ze sobą zrobić by znaleść faceta i wrzuciła zdjęcia. Generalnie piszą jej tam, że jest aseksualna dla mężczyzn, powinna przejśc metamorfozę... no raczej opinie są na nie.
Co panowie sądzą? Naprawdę ( z wyglądu) nikt by się nią nie zainteresował? Pytam panów 25 plus ewentualnie kobiet.
Wszystkie obrażające/chamskie posty będa kasowane.
https://vitalia.pl/forum43,1062312,0_Mam-30-lat-i-nikt-mnie-nie-podrywa.html
Co panowie sądzą? Naprawdę ( z wyglądu) nikt by się nią nie zainteresował? Pytam panów 25 plus ewentualnie kobiet.
Wszystkie obrażające/chamskie posty będa kasowane.
https://vitalia.pl/forum43,1062312,0_Mam-30-lat-i-nikt-mnie-nie-podrywa.html
ddk1910 0
Czy warto pchać się w zdawanie prawka i zakup auta, przewidując jeżdżenie okazjonalne (praca zdalna), miejskie, przysłowiowo raz w tygodniu na zakupy 10 km i może z 3 razy w roku gdzieś dalej niż 100 km? Przewiduję z 1000-1500 km na rok maks.
Opcja 1 tak warto, wtedy muszę zdać prawko i kupić auto 25-50k zł bo nie chcę szrota, a do tego OC (2k/rok?), utrzymanie, serwis, paliwo. Finansowo to nie jest
Opcja 1 tak warto, wtedy muszę zdać prawko i kupić auto 25-50k zł bo nie chcę szrota, a do tego OC (2k/rok?), utrzymanie, serwis, paliwo. Finansowo to nie jest
- brak poparcia dla liberalizacji czy choćby powrotu do prawa aborcyjnego sprzed wyroku TK (podobne poglądy ma max 30% społeczeństwa, dla większości obecne prawo jest zbyt radykalne)
- brak poparcia dla związków partnerskich (wprowadzenie ich popiera >50% społeczeństwa)
- brak poparcia dla Ukrainy w NATO (centrum raczej to popiera, niezależnie od stosunku do samej Ukrainy, dla Polski byłoby długofalowo bezpieczniej z granicą NATO przesuniętą na wschód)
Ewidentnie Nawrocki idzie w stronę radykalizacji, co prawdopodobnie ma zadziałać na wyborców Konfederacji. Jednak elektorat Konfa+PIS ma sufit w drugiej turze wyborów gdzieś na poziomie max 45%. Z takimi poglądami ciężko będzie o elektorat centrowy, bez niego z kolei nie mają co myśleć o wygraniu wyborów. W co oni grają? ¯\(ツ)/¯
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka #wybory #nawrocki
To że 50% popiera związki partnerskie nic nie znaczy, bo do urn idzie tylko te 60-70% Polaków i to o ich głosy trzeba walczyć.
Nałroki to po prostu katolski talib w typie knura Czarnka.
źródło: Screenshot 2025-01-09 at 14-46-52 Komunikat CBOS - K_029_24.PDF
Pobierz@DeoLawson: przecież sam PIS nie ma dzisiaj takiego poparcia (w najbardziej optymistycznych sondażach mają nieco ponad 30). Poparcie na poziomie ok. 40% mieli przez wyrokiem TK, więc tym bardziej zastanawia niechęć ich kandydata do powrotu do aborcyjnego status quo.
@splinter96: Zamordyzmu i autokracji, nazywajmy rzeczy po imieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moim zdaniem będą sprzedawać nawrockiego jako "silnego" mocno konserwatywnego przywódce. Wydaje mi się że w ocenie pisiurów sprawy takie jak, aboracja, związki są nieistotne - a istotny jest strach przed putinem i wojną. I właśnie ta cała farsa z radykalnymi poglądami ma sprawić wrażenie jakoby nawrocki był osobą
@splinter96: uwaga, strategie ma taką, żę liczą ze wygrają tymi swoimi żęlaznymi 30% + kilka procent od konfiarzy dojdzie (wiadomo, zeby wywrocic stolik xD) dlatego BARDZO WAZNE jest, zeby frekwencja w wyborach prezydenckich, zwlaszcza w drugiej turze, byla wysoka. pisowcy zaglosowac pojda na pewno, czy mlodym sie bedzie chcialo ruszyc dupe? zobaczymy.
@splinter96: Taką jaką wymyśli sobie Jarozbaw