Wpis z mikrobloga

#lublin jaka silka w mieście najlepiej wyposażona? Testowałem cityfit endorfine zdrofit paco, w sumie trzy pierwsze podobnie wychodzą
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@throaway: nie wiem ale najbardziej lubie zdrofit za najwięcej stojaków do siadów/miejsca do martwego + sauna, z minusów brak darmowej wody i chyba drogo (ja mam multisporta)
  • Odpowiedz
@oreze najwięcej stojaków to na pewno ma endorfina na orkana, tam też najwięcej miejsca, nawet po 17 można poćwiczyć, najwięcej dupeczek, ale też najwięcej pozerów, za to ten nowy Zdrofit na kraśnickiej bardzo mi podpasowal, mało ludzi, kameralnie, sauna, ale strefa cardio slaba. City fity słabo, bo bunkry bez okien i kiedy tam nie byłem zawsze mega dużo ludzi. Endorfina na diamentowej też daje radę i bieżnie przy oknie na piętrze,
  • Odpowiedz
@onomatopeja_: w zdroficie (tym w olimpie) masz 3 normalne stojaki + 6 w strefie do crossfitu jakby zabrakło, wystarczająco żeby nigdy nie czekać xD no chyba że akurat 15 krosficiarzy przyjdzie i będą tam robić, siłownia mogłaby być trochę większa ale i tak jest całkiem git, szczególnie jak się chodzi za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@throaway: w olimpie masz 3 ławki do wyciskania + 1 skos, maszyn faktycznie mało (w sensie po jednej sztuce) ale prawdziwy chłop i tak robi wolne ciężary
  • Odpowiedz