Aktywne Wpisy

Już widać fanów cyberbąka (specjalnie z małej) próbujących się zrewanżować za te wszystkie lata upokorzeń i porównań do #gta
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry

źródło: eCsMEf82FYZaSWiKATzWpM
Pobierz
Wormditt +23

źródło: 20250506_141150
Pobierz
3 hindusów tańszych niż 1 susajer a że nic nie potrafią i musisz ich prowadzić za rękę to tego już nie widać w tabelce
źródło: image
PobierzWkleił całość maila - z moją stopką. XD
Jednym z punktów na mojej liście wymogów wobec zleceniodawcy jest "zero Hindus policy" i nie widzę powodu do zmiany tego.
więc takie WTF - szybki research i ..
indianin który dostał telefon służbowy stwierdził że jak służbowy to za darmo i dzwonił sobie do domu
najprawdopodobniej będzie musiał rachunek opłacić - tak powiedział jego przełożony (⌐ ͡■ ͜ʖ
@IksdeHeheh: właściwie wszędzie tam, gdzie widziałem jakieś formy obrony przed uhindusowieniem, polegało to na strefach czasowych, to taki dość bezpieczny argument.
Kurde, jak by mi ktoś mówił co i gdzie klikać to też bym mógł być specjalistą w IT!
Kto normalny wysyła kod w treści maila?