Wpis z mikrobloga

Czy tylko mi się wydaje, czy może ja mam pecha, ale #janosik ostatnio zrobił się nieznośny z napastliwym namawianiem na wykupienie premium?

Poznaj Janosik, w zakładce kupisz najtańsze AC OC

Costam costam samotne warsztaty w twojej okolicy

Postaw nam średnia lubd uzanlawe lubwykup subskrypcję by pozbyć się reklam

Costam o grywalizacji i zdobywaniu stopni od przejechanych km z janosikiem

ITP bzdury.

Ja rozumiem jak kiedyś były reklamy. Nie przeszkadzały mi, nawet niektóre były fajne (przejeżdżam koło stacji jakiejś małej, a tu "tu stacja PGR, na hasło Janosik 20gr na litrze taniej" ITP). Ale teraz zero reklam, jakby nie mogli klientów znaleźć, a za to co 10-30s "poznaj Janosik".

Wywaliłem uprawnienia do powiadomień w androidzie z Janosika, ale to nic nie daje, używając android auto on startuje z automatu i napierdziela co chwila. Jedyne wyjście to kupić im ta kawę, albo zrezygnować z tego softu całkiem.
Chyba że znacie jakieś rozwiązanie ?

#motoryzacja #polskiedrogi
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hrumque: Trochę się stoczył ten yanosik, kiedyś był dużo fajniejszy. Masa reklam w tym głosowych. W trasówce nie pokazują wszystkich stacji co mnie nieraz mega irytuje. Przestałem używać już jakiś czas temu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@BigDaddyy kiedyś Janosik miał po prostu ostrzegać przed kontrolami.
Dziś spuchł i go bzdurami jak kiedyś GaduGadu. Radio Janosik (które raz niechcący włączone - zdezaktywować, by się samo nie uruchamiało - bardzo ciężko), reklamy, ubezpieczenia, bilety za autostrady parkingi, komis, sprzedaż samochodów, jakieś rangi i punkty, jeszcze tylko dewocjonaliów brakuje (jak na poczcie)

stoczyli się jak #automapa (ktoś jeszcze to pamięta? Navi z #windowsmobile itd). Googlowe mapy
  • Odpowiedz