Aktywne Wpisy

IntruderXXL +312
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie

źródło: Plecy
Pobierz
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
#memy #czarnyhumor #humorobrazkowy #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #policja #smiertelnewypadki #samochody #motoryzacja #polska
źródło: temp_file5914795519444847046
Pobierzźródło: temp_file6728478342295744029
PobierzPs: aplikuje sobie tą maść, bo dobrze wiemy, że strasznie boli Ciebie przepis o pierwszeństwie pieszych
Cieszę się że mogłem pomóc ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ale dobra, boli mnie faktycznie d--a, że są ludzie którzy ignorują bezpieczeństwo na drodze (tak, piesi też ale głównie kierowcy)
Wczoraj jak z pracy wracałem jak już było ciemno, jechałem 40 bo kostka i kocie łby, nie było ślisko. Idzie para bardzo blisko krawężnika, ale nie skręcają, idą na wprost. ,,Nie wyrażają chęci" jak to się mówi. I
Wiem o co chodzi z tym nagłym skrętem i jak dla mnie byłabyś niewinna (ale lepiej mieć kamerkę) - do tego nadal obowiązuje przepis odnośnie wtargnięcie z tego co się orientuję.
Ale prawda jest taka, że taki mem jest tłumaczeniem tych którzy nie zatrzymali by się nawet jakby
Komentarz usunięty przez autora
Robię dokładnie tak samo. Jeżdżę dużo i czasem nawet zdarzy się dzieciak, który jak nie umie ocenić czy auto hamuje, to czeka aż się zatrzyma do zera lub mu mignie światłami i wtedy wchodzi. I tacy przeżyją. Niestety większość kaptur na łeb, słuchawki i nawet nie poświęci chwili, żeby odwrócić głowę i ocenić prędkość
Tu powinien znajdować się mem z Anakinem i Padme
Byłbym bardziej zadowolony gdyby ten obrazek potem rozchodził się na dwa - jeden to pogrzeb, a drugi to rozprawa w sądzie - jasno sugerując, że obie strony są zobowiązane do ostrożności.
@nilphilus: A gdyby zamiast wchodzenia przed maskę potrafili jeszcze wyhamować szybciej jak auto, w sytuacji gdy widzą że coś jedzie.
Niee, zupełnie niepodobne xD
@parposz: zachowanie podludzi
nic mnie nie w-----a bardziej jak idzie jakis tsfel, nie patrzy sie w ogole, nie widac po nim ze bedzie wbijal na pasy, i nagle sie po prostu odwraca,
Właśnie o takim jak @tellet mówię - typ z rodzaju "zgubiłem hamulec" - bo chyba dosyć jasno odniósł się do sytuacji jak piesi widzą auto i zakładam, że wchodzą bo jest jeszcze na tyle daleko, że gdyby użył hamulca to problemu by nie było.
To nie przykład z nagłym skrętem który jest błędem pieszego, tylko ewidentny ból d--y o to, że pieszy ma pierwszeństwo i czysty "victim
Błędne założenie, z tego co codziennie obserwuję na przejściach, może max 30% pieszych wchodzi kiedy jest bezpiecznie lub sprawdzi czy ktoś hamuje, reszta włazi na pałę.
Przecież ostaynio teraz była inba, co bus przypieprzył w dzieciaka i go jezzcze znaleźć nie mogli.
No i co- złamał prawo, nawet niech go wsadzą na dożywocie.
KTO NIE ŻYJE?
NO TEN CO WLAZŁ NA PASY I NIE PATRZYŁ xD
Kary śmierci i tak nie przywrócą, więc "smert' za smert'" i