Aktywne Wpisy
Pawci0o +193
Zaletą aut z Temu czyli chin jest to, że są tanie. Na tym koniec zalet. ¯\( ͡° ͜ʖ ͡°)/¯
#samochody #motoryzacja #auto #omoda #autazchin #temu #aliexpress #chiny
#samochody #motoryzacja #auto #omoda #autazchin #temu #aliexpress #chiny
źródło: image
Pobierz
ZenujacaDoomerka +152
Chciałabym się POchwalic dziś że schudło mi się ostro
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
źródło: 1000005066
Pobierz

Każdy mógłby zobaczyć jak historycznie produkty zmieniają się ilościowi i jakościowo (np. zmniejszenie gramatury jogurtu, zmiana oleju słonecznikowego na palmowy w czipsach).
I wtedy konsument mógłby zobaczyć że składy produktów są zmniejszane bo przy jogurtach nie widać że objętość została zmniejszona o 10%, a cena nie uległa zmianie.
Na stronie produktu byłyby historyczne zmiany gramatury i składu. Do tego wykresy i tabelki zmian tych parametrów.
Community strony po odpowiedniej weryfikacji mogłoby samo aktualizować te dane.
Komu podoba się ta idea, proszę o plusa. Może trafi do jakiegoś deva który będzie chciał zrobić side project.
#programowanie #programista15k #marketing #sprzedaz #przemyslenia #downsizing #pracbaza #korposwiat #studbaza
Szczerze mowiac najwazniejsze pytanie jest takie czy istnieje miejsce w ktorym producenci musza upubliczniach dane produktowe takie jak waga i sklad.
Gdyby tak bylo, to mozna by juz o czyms powoli myslec.
Co do cen, to troche inny jest problem bo ten sam produkt moze roznic sie ceną nawet o 200-300% w zaleznosci
@future_: Panie Altman witamy na tagu ale Pan juz sie robi bezczelny....
Gramatura i skład byłoby wystarczające żeby jako konsument podjąć decyzję czy chce dalej kupować produkt czy nie