Wpis z mikrobloga

Te rzutki serio są tak trudne? Jak się ogląda tych najlepszych w darta to kręcą te 95+ średnie a z tego co czytam na tagu to nawet średnie 60+ są spoko wynikiem. Nigdy nie grałem w darta a chciałbym spróbować, tu chodzi głównie o pamięć mięśniową? Jeśli tak to wydaje mi się że moge być w tym w miare dobry. I jaki zestaw polecacie na start, tak do 500 pln.
#dart
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BurningButter: Jeśli chodzi o zestaw to zależy o co pytasz czy tarcza czy lotki czy jedno i drugie
Jako tarcza - Winmau Blade 6. Świetna jakość
Jako lotki - sam sobie wybierz. Niestety polska jest nieco w tyle i nie mamy stacjonarnych sklepów darta(tzn jakieś są ale w paru miejscach maks) więc musisz coś wziąść losowego z neta. A reszta to trening trening trening
  • Odpowiedz
@BurningButter: Oglądałem darta 1,5 roku zanim sam zacząłem rzucać i podobnie jak Tobie wydawało mi się, że to jest proste, a skoro oni tak łatwo rzucają średnie 90 to gra na średniej powiedzmy 60 będzie prosta.

Co więcej wtedy mi się wydawało, że skoro tyle tego darta oglądałem to zobaczę ze dwa filmiki na yt jak rzucać, jak nie popełniać błędów i od razu wygram lokalną ligę u siebie bo
  • Odpowiedz