Wpis z mikrobloga

Policja zatrzymuje 70-letniego widza Republiki za grożenie śmiercią Owsiakowi, ale w Republice to "ludzie Owsiaka" grożą śmiercią Sakiewiczowi. Jakie to podłe, bezczelne... i pisowkie (zarzucać oponentom swoje grzechy).

Niech już wygra Trzaskowski, niech właduje swoich ludzi w KRRIT i niech wreszcie zajmą się tą szczujnią. Parę miliońów kary i zaczną się kontrolować.
#bekazpisu #polityka #s-----------o #j------s
mariusz-madejczyk - Policja zatrzymuje 70-letniego widza Republiki za grożenie śmierc...

źródło: Gg1y47iXcAEPhXq

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mariusz-madejczyk mam wrażenie że po wyborach wszyscy uciekli z TVN, TVP i Polsatu do republiki. Nikt tego nie oglądał, teraz nagle Behemot medialny że Świętego Trzaskowskiego trzeba żeby go zgładził.
Styki Wam wszystkim popaliło?
  • Odpowiedz
@Nushid: Nie udawaj, że nie wiesz skąd ten nagły wzrost oglądalności republiki. Po prostu bez codziennej dawki jadu z tvpis wyznawcy Jarosława zawsze dziewicy musieli się gdzieś podziać. Przez 8 lat PiS przy pomocy prymitywnej propagandy wyhodował sobie armię zombii, która będzie wierzyć we wszystko co powiedzą.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: nie mam już złudzeń, że KO/PiS to jakakolwiek różnica w jakości mojego życia,

ale boże jeśli istniejesz to niech wygra trzaskoski i niech r---------ą ten KRRiT i republikę, o nic więcej nie proszę
  • Odpowiedz
A skad w ogole to dokolorowanie ze dziadek wyznal ze inspiruje sie telewizja Republika? xD
Gdzie jest na to potwierdzenie albo zrodlo bo cos czuje ze to farmazon
  • Odpowiedz
którego byłeś za głupi.

@lost_in_translation: i po co ta wycieczka tumanie? Widzialem to dzisiaj jako pozywka idiotow sekciarskich wiec zapytalem gdzie zrodlo takich detali ze dziadek sie inspiruje republiką po czym znajduje twoj wysryw na całą stronę w oparciu o czyjs niepotwierdzony tweet xD no i kto tu jest pajacem xD
  • Odpowiedz
@lost_in_translation: naiwna parówo łyknąłes jakąś głupotę z tweeta i zestrałes sie na 2 kartki a4 xD od baby z pisu nie roznisz sie absolutnie niczym. Miej honor i nie bierz udziału w wyborach. W sw Mikołaja tez nadal wierzysz bo starzy ci o nim powiedzieli? xDD

dostajesz jakieś grosze za ciągnięcie pisowskiej pały

Od tego masz swoją matkę naiwny pelikanie
  • Odpowiedz