Wpis z mikrobloga

• 12
@Adi1996: kibelki na woodstocku/polandrocku od kilku lat są z firmy WC Tron. Ale jaki luksus! Normalna porcelana, światło, papier i to nie ten najtańszy szary, często sprzątają - nawet w dzień zamknięcia kiedy toitoi już miał w------e to WC tron sprzątał żeby festiwalowicze mogli się komfortowo wysrać przed wyjazdem
  • Odpowiedz
@badreligion66 dlaczego apteka to twój ulubiony zespół? Mają dosłownie jeden w miarę kawałek i ok logo i tyle. Czwartoligowy zespół totalnie, ja jestem w szoku że tyle lat to się utrzymywało jako tako na powierzchni. Jedynego fana apteki jakiego poznałem to Jaok, ale on chyba woli jego córkę nie twórczość xd równie dobrze byś mógł być fanem zdobywców pewnych Oskarów xd
  • Odpowiedz
@badreligion66 słyszałem utwór menda i hukowy jest, piwne szanty z muzyką rodem z p----i xd mi bardziej chodzi ten beatbox coś tam dziewczynki. Ten zespół się nie broni a alternatywny tzn taki którego nikt nie słuchał w 90? Xd jak to jest dla ciebie top 10 polskich albumów to wydaje mi się że dorastałes w szkole dla głuchoniemych. Jak teraz jest festiwal męskie granie to apteka pasuje na festiwal średnie granie
  • Odpowiedz
@badreligion66 nie no przekonałes mnie. Przydałoby się żeby jescze jakiś fanów mieli ale rozumiem że zdanie jednego typa wystarczy by nazwać cos kultowym. Znam dużo lepsze polskie zespoły inspirujące się psychodelia lat 60 czy dragami xD już wspomniany album o dwuch takich co ukradli księżyc to na kwasie jak podróż do innej galaktyki. W życiu bym se nie puścił apteki na kwasie, bo bym z nudów nie wyrobił sorry xD
  • Odpowiedz
@Kolegiusz Księżyk to raczej legenda polskiego dziennikarstwa rockowego. Uwierz mi, Apteka z lat 90 to był kultowy zespół i to nie tylko moje zdanie. Posłuchaj sobie płyty urojone całe miasta, polecam.
  • Odpowiedz
@badreligion66 słuchałem chłopie i byłem negatywnie rozczarowany jak taka średnia kapela mogła tyle czasu się utrzymywać jako tako. Teraz już wiem jakiś Księżyk polecał swoim fanbojom(kto czyta dziennikarzy muzycznych to tak jakbyś czytał recenzje gier czy filmów na filmwebie xD). Jescze jakbyś napisał że Richard d James wymienia aptekę jako inspiracje xd ale k---a dziennikarz muzyczny? Xd xd xd
  • Odpowiedz