Wpis z mikrobloga

Czemu ludzie, głównie kobiety, mają taką niepohamowaną wolę ględzenia o byle czym, byle by ględzić? Chcesz w spokoju popracować, to nie, musi mielić ozorem. Nawet opowie o każdym źdźble trawy jakie mijała w drodze do pracy, bo nie wysiedzi 5 minut bez gadania. I to pomimo zwracania uwagi że musisz się skupić, to nadal mieli ozorem.
#pracbaza #zalesie
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ciemny_kolor: zacznij jej opowiadać o swoich przygodach z panienkami, przerywaj jej jak gada, bądź nieciekawym obiektem do wylewania swoich przemyśleń.
zależy też jakie są wasze relacje i czy cos od niej chcesz. bo jak masz na nią w------e to nie ciężko jest zrobić żeby ktoś Cię nie lubił i nawet nie chciał patrzeć w Twoja stronę
  • Odpowiedz
  • 7
@ciemny_kolor ja jak miałem podobne sytuacje to mówiłem "nie pytałem o nic" czasami pomagało czasami nie, najlepiej zrazić do siebie osobe to wtedy sama się w końcu odpierdzieli.
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor bo jak się gada to nie trzeba pracować. W dodatku angażujesz w to innych i w razie czego nikt nie może się ich czepnac, że nie pracują, bo przecież inni też z nimi gadają.
  • Odpowiedz
Gdzies czytalem ze to nasz małpi rodzaj pozbywania sie energii. Facet polowal, walczył, budował a baba siedziala z dzieckiem i spiewala lub pi3rdolila z innymi inkubatorami.
Podczas sytuacji krytycznych tez tego uzywaja- facet szuka logicznego rozwiazania a baba drze pizzde nie wiedziec czemu
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor: na dłuższą metę najlepiej zrobić to co napisał @SC10n
pracowałem kiedyś z takim manym, który non stop coś p-------ł i to tak, że z zegarkiem w ręku chłop nie potrafił fizycznie usiedzieć w ciszy przez 5 minut
w ciągu godziny potrafił się z 10 razy zapytać "co tam" xd w pewnym momencie już mu powiedziałem, żeby dał spokój i to jest męczące i przeszkadza mi to zaczął mnie
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor: Głównie dlatego, że kobiety interesują się kontaktami międzyludzkimi, plotkami, opowieściami i ogólnie rzeczami, które stymulują emocje.
  • Odpowiedz