@Wszystkooo_: to idź do lekarza i powiedz co Ci po tym jest to Ci coś innego przypisze jprdl ludzie. A i wiesz, że żeby się nie udusić nalezy brac wdech tlenu a potem zrobic wydech i tak w kółko?
@Wszystkooo_: zdrówka życzę i nie pytaj się o kwestie medyczne na wykopie lol Tzn. rób co chcesz, ale ja serio zdrówka życzę dlatego odradzam diagnozowanie sie na wypoku xd
@Returned: Chłopie, to przecież nie teleporada. Muszę przetrzymać na tych lekach do 14 stycznia. Pytam, bo nie wiem, czy te skutki uboczne mnie nie wykończą szybciej.
@Wszystkooo_: no mi się zdarzało kilka razy brać przy wychodzeniu ósemek i żadnych efektów ubocznych nie odczułem, może poza lekkim opioidowym "zamgleniem"
@Wszystkooo_: Widocznie źle reagujesz bo nie powinno być takich uboków, szczególnie przy dawce 0,2 Przyznam że jestem zaskoczony bo nie słyszałem żeby ktoś miał takie rzeczy po buprze
@darki: Ja nigdy nie przyjmowałam przez dłuższy czas takich leków. Coś bez recepty i heja. Może ze mną jest coś nie tak, albo zachodzi reakcja z innymi lekami. Na mnie na przykład morfina w ogóle nie działa.
Przyznam że jestem zaskoczony bo nie słyszałem żeby ktoś miał takie rzeczy po buprze