@Michael_Jackson_ same here, tyle, ze czesto mi śni się takze sam moment zaliczenia (najczesciej egzamin na papierze) i nie znam odpowiedzi. Budzę sie caly mokry i chwile mi to zajmie zanim sie uspokoje, a minelo juz 12 lat...
@pomelobezkaca2: Nie martw się, ktoś musi przecież rozkładać towar w Biedronce ( ͡°͜ʖ͡°) na tagu już jesteś, więc jesteś na bardzo dobrej drodze do dostania orderu s----------a. Ps. Jak Cię wyjebia to oddaj hajs starym, którzy łozyli na Ciebie żebyś na te studia poszedł i się utrzymywał oskarku ( ͡°͜ʖ͡°)
@pomelobezkaca2: jestem uprzedzony do ludzi. Ogólnie wyznaje zasadę, że żeby na kogoś jakoś podziałać, to trzeba mu pewnymi rzeczami rzucić prosto w twarz, póki jeszcze jest szansa, żeby wyjść jakoś z tego gówna. Wiem, że teraz każdy plateczek sniegu z pokolenia Z jest delikatny i wrażliwy, ale tak się nie da żyć, taka mentalność zaprowadzi was na skraj przepaści, a trzeba brać się w garść i
@pomelobezkaca2 gościu, mam totalnie identycznie, tyle że z pracą dyplomową. Już od roku ją "piszę" i pomimo gigantycznego stresu, który mnie w związku z tym spotkał to dalej nie mogę jej skończyć xD
@Michael_Jackson_: Akurat miałem dzisiaj znowu tego typu sen, szkoda, że nie dotarłem do końca jak rozwiązałem problem, bo mocno kombinowałem już. Niestety budzik zadzwonił i obudziłem się zalany potem tradycyjnie jak przy takich snach.
@pomelobezkaca2: chyba dużo osób tak ma... ja przez okres świąt miałem zrobić notatki na egzaminy (miałem 2-3 tyg. wolnego) i oczywiście nic nie zrobiłem, dopiero ostatnio siedziałem do 4 rano, żeby zrobić notatki (już byłem tak wkurzony na siebie, że musiałem! XD)
@pomelobezkaca2: Wyjściem jest znalezienie grupy, co cię pociągnie za sobą, siłą rozpędu. Obojętnie jaka, może to być nawet kółko różańcowe.
Ps. Jak Cię wyjebia to oddaj hajs starym, którzy łozyli na Ciebie żebyś na te studia poszedł i się utrzymywał oskarku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestes uprzedzony do przegrywow?
@pomelobezkaca2: jestem uprzedzony do ludzi. Ogólnie wyznaje zasadę, że żeby na kogoś jakoś podziałać, to trzeba mu pewnymi rzeczami rzucić prosto w twarz, póki jeszcze jest szansa, żeby wyjść jakoś z tego gówna. Wiem, że teraz każdy plateczek sniegu z pokolenia Z jest delikatny i wrażliwy, ale tak się nie da żyć, taka mentalność zaprowadzi was na skraj przepaści, a trzeba brać się w garść i
chyba dużo osób tak ma...
ja przez okres świąt miałem zrobić notatki na egzaminy (miałem 2-3 tyg. wolnego) i oczywiście nic nie zrobiłem, dopiero ostatnio siedziałem do 4 rano, żeby zrobić notatki (już byłem tak wkurzony na siebie, że musiałem! XD)
i co? nic, nic się nie stało, żyje dalej i nikogo to nie obchodzi
@bzyku95: jaki kierunek?