Wpis z mikrobloga

• 6
@Michael_Jackson_ same here, tyle, ze czesto mi śni się takze sam moment zaliczenia (najczesciej egzamin na papierze) i nie znam odpowiedzi. Budzę sie caly mokry i chwile mi to zajmie zanim sie uspokoje, a minelo juz 12 lat...
  • Odpowiedz
@pomelobezkaca2: Nie martw się, ktoś musi przecież rozkładać towar w Biedronce ( ͡° ͜ʖ ͡°) na tagu już jesteś, więc jesteś na bardzo dobrej drodze do dostania orderu s----------a.
Ps. Jak Cię wyjebia to oddaj hajs starym, którzy łozyli na Ciebie żebyś na te studia poszedł i się utrzymywał oskarku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jestes uprzedzony do przegrywow?

@pomelobezkaca2: jestem uprzedzony do ludzi. Ogólnie wyznaje zasadę, że żeby na kogoś jakoś podziałać, to trzeba mu pewnymi rzeczami rzucić prosto w twarz, póki jeszcze jest szansa, żeby wyjść jakoś z tego gówna. Wiem, że teraz każdy plateczek sniegu z pokolenia Z jest delikatny i wrażliwy, ale tak się nie da żyć, taka mentalność zaprowadzi was na skraj przepaści, a trzeba brać się w garść i
  • Odpowiedz
@pomelobezkaca2 gościu, mam totalnie identycznie, tyle że z pracą dyplomową. Już od roku ją "piszę" i pomimo gigantycznego stresu, który mnie w związku z tym spotkał to dalej nie mogę jej skończyć xD
  • Odpowiedz
@Michael_Jackson_: Akurat miałem dzisiaj znowu tego typu sen, szkoda, że nie dotarłem do końca jak rozwiązałem problem, bo mocno kombinowałem już. Niestety budzik zadzwonił i obudziłem się zalany potem tradycyjnie jak przy takich snach.
  • Odpowiedz
@pomelobezkaca2:
chyba dużo osób tak ma...
ja przez okres świąt miałem zrobić notatki na egzaminy (miałem 2-3 tyg. wolnego) i oczywiście nic nie zrobiłem, dopiero ostatnio siedziałem do 4 rano, żeby zrobić notatki (już byłem tak wkurzony na siebie, że musiałem! XD)
  • Odpowiedz