Aktywne Wpisy

splinter96 +112
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +21
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

Mikolaj się trochę spóźnił, ale jest ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) #minoxidil
źródło: temp_file1447686221560846667
Pobierz@KiedysBedzieLepiej: Minoxydyl docelowo słuzył do obniżania ciśnienia krwi, stąd w przypadku leczenia łysienia stosuje się go głównie w płynie, raz by stosować to tylko miejscowo, dwa by mniej tego dostawało się do organizmu/układu krwionośnego. Także Miras skonsultuj się z lekarzem, zanim zaczniesz to brać, by sobie serducha nie rozwalić.
A jednocześnie mają więcej skutków negatywnych, w szczególności najgorszym którym jest to nadmierne owłosienie w miejscach niepożądanych.
Mam nadzieję, że leci z tym chociaż finasteryd.
Niestety wejdziesz raz to bierzesz do końca życia. Tak samo jest z finasterydem.