Aktywne Wpisy

kutang__pan +58
Lokalni glazurnicy chcieli 12,5k za robocizne - sam robilem po robocie.

źródło: 6roHBCXHfm4sZzu1nn9z9iQOkYYGVHL7
Pobierz
FisioX +51
Kojarzycie mema "Mamo, na jutro potrzebuję kilo gwoździ i deskę do szkoły"?
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki

źródło: temp_file403113827168782354
Pobierz
poszedłem spać 7.01 o 22, czyli po 31 godzinach bez snu
spałem do 8.01 do piątej rano z przerwami, bo się wybudzałem - myślę że realnie ok. 5-6 godzin snu zaliczyłem
teraz jest 8.01 godzina 23 i znowu nie chce mi się spać i pewnie znowu z tego powodu zarwę całą noc
Dlaczego to tak działa. Dodam i wczoraj i dziś przyjąłęm 25mg trazodonu nasennie. Czy naprawdę mój organizm nie jest w stanie przez 2-3 dni wykrzesać z siebie więcej niż 6 godzin snu? To mu wystarcza? Czy po prostu nieodwracalnie uszkadzam sobie mózg i nie jestem w stanie nic temu zaradzić?
Rozważam wejście na jakieś neuroleptyki nasenne, mam w domu dużo kwetiapiny ale naprawde nie wiem co gorsze. Branie neuroleptyków czy brak snu. Przecież mój organizm powinien sam regulować sen na tyle na ile tego potrzebuje
W ostatnim czasie to właściwie śpie raz na dwie noce albo raz na 1,5 nocy. Wiem, że to niszczy mój mózg ale nic sie z tym nie da zrobić
#gehenna #depresja #medycyna #bezsennosc #przegryw
@PrzylepkaZniszczenia: slabo dziala, za slabo zebym usnal