Wpis z mikrobloga

#heroes3
Moja córka 6lvl, zajarana totalnie fantastyką, czasami widzi jak gram w heroski, albo jak oglądam jakiegoś streama. Dzisiaj poprosiła, czy by mogła ze mną zagrać, więc były hot seatsy grzane.
Czuję dobrze stary ʕʔ
Jazon - #heroes3
Moja córka 6lvl, zajarana totalnie fantastyką, czasami widzi jak gra...

źródło: IMG-20250108-222130

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jazon: Widzę, że tu już poważne granie, bo nawet jedynki wydzielone w walce. Kapitolu pewnie też nie stawiała.

Psst, da się w wieku sześciu lat być zajaranym fantastyką? No chyba że rozumiemy przez to bajki i baśnie. Anyway, sympatyczne zdjęcie.
  • Odpowiedz
@Jazon: Gram z synem lvl 10 i córką lvl 7 w każdy weekend :D Ogrywamy wersję H3: Horn of the Abyss, bo jest fajnie rozwijany.
Ale ten czas zapiernicza... Dopiero się grało z kumplami po szkole, a tu już z własnym dzieciakami partyjki hot seat (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 6
@Wookie2020: @pod_sloncem_szatana dokładnie, bless na burzaka poszedł xd
@pod_sloncem_szatana no a jak, od razu full profeska trzeba uczyć ʕ⁠ ⁠ʔ o dziwo można :D bardzo lubi wszystko, gdzie występuje magia, elfy, krasnoludy, rycerze itp itd. Tajemnice Aravosa np bardzo dobrze nam się ogląda, niby dla dzieci, ale naprawdę spoko nawet dla mnie (szczególnie kreacja postaci jest
  • Odpowiedz
  • 26
@stepienz13posterunku: ja też zawsze byłem team antynatalizm, ale dorobiłem się córki, która jest takim małym klonem mnie xD zajebiście się razem bawimy, mamy wspólne zainteresowania, ja sobie drugie dzieciństwo w sumie przeżywam, tylko że fajniejszego, bo stać mnie na gry i zabawki xD takie mam przeświadczenie bardziej jak bym najlepszego przyjaciela sobie wyhodował, już chyba jedyna opcja po 30 xD
  • Odpowiedz
  • 4
@Jazon

@stepienz13posterunku: ja też zawsze byłem team antynatalizm, ale dorobiłem się córki, która jest takim małym klonem mnie xD zajebiście się razem bawimy, mamy wspólne zainteresowania, ja sobie drugie dzieciństwo w sumie przeżywam, tylko że fajniejszego, bo stać mnie na gry i zabawki xD takie mam przeświadczenie bardziej jak bym najlepszego przyjaciela sobie wyhodował, już chyba jedyna opcja po 30 xD

Myślałeś o kupnie drukarki 3D "dla córki" ?
  • Odpowiedz
@Jazon: moja pyka w tibie ze mną xd. Ale w sposób totalnie dziewczęcy: chodzi po mieście, siada na ławce, staje sobie nad rzeczką, zbiera kwiaty i goni motyle i koty xd
  • Odpowiedz
moja nie gra i nie zagra.... trzeba byc zjebem zeby niszczyc tak dziecko. Kup jej globus i wytlumacz gdzie ma s--------c od murzynow :)( ͡° ͜ʖ ͡°) podziekujesz mi za 3-5 lat, jak jest mloda, naucz ja strzelac i zalatw jej pozwolenie na bron. jak jest starsza ucz jej samoobrony juz teraz...... smieszne ale k---a takie prawdziwe ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
  • Odpowiedz