Wpis z mikrobloga

nie ma szans, że chłopa ktoś prędzej czy później nie uciszy

@RudyZibi: Nie ma co uciszać, jak przesadzi to go wykolegują z interesów i skończy jak max kolonko, albo gorzej. Bo widać po jego zachowaniu na X że nerwów nie trzyma.
  • Odpowiedz
@gargantel: chłop wystrzelił w kosmos produkt własnej fabryki, który z kosmosem nie ma nic wspólnego bo to j----a tesla z manekinem, która teraz dryfuje po kosmosie jak bezsensowny śmieć, więc czego się spodziewać bo takim megalomanie bijącym kapelana do własnego odbicia w lustrze
  • Odpowiedz
@splinter96: Ciekawa sprawa z tym poparciem dla Elona wśród prawicowców. Wyobraźcie sobie, jakby na przykład w Polsce ukraiński oligarcha został ministrem i popierał sprowadzanie taniej siły roboczej z krajów trzeciego świata ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@splinter96 on to tam ch... ,ale mnie bawią jego zwolennicy. Ja rozumiem ,że gość ma fajne pomysły na kosmos ,ale jak pieprzy o rzeczach o ,których nie ma pojęcia to ja już nie mogę. Przecież świat z jego wizji to jakaś upiorna utopia ))[]
  • Odpowiedz
głos hamburgera z Kalifornii jest wart 3 razy mniej niż jego rodaka z Wyoming

@splinter96: w wyborach prezydenckich. Do senatu hamburger z Wyoming ma około 80 razy mocniejszy głos niż jego rodak z Kalifornii.
  • Odpowiedz
@fornson23: Przy czym i tak jest to głos g---o warty. Jedyne wybory w których małe stany "mogłyby" mieć znaczenie to 2000 rok. Gdzie głosy elektorskei były 271-266.
  • Odpowiedz
@Shuwaks: ale te "małe" stany to midwest, pustynia i góry skaliste. Stany które są powierzchniowo od pół do całej wielkości Polski (tylko słabo zaludnione) i one zapewniają głosy dla konserwatystów. Bez tych stanów demokraci by rządzili wiecznie.
  • Odpowiedz
@Shuwaks: ok, tylko mówię, że liczba tych małych (ludnościowo) stanów jest tak duża i zorientowana na partię konserwatywną, że jakby ich nie było, zawsze prezydentem byłby demokrata z senatem gdzie przynajmniej 60% jest z partii demokratycznej.
  • Odpowiedz
@Shuwaks: a tak teraz jeszcze pomyślałem, a propos tych bzdur z Kanadą i Grenlandią. Ciekawe jakie były by wyniki gdyby rzeczywiście by zostały kolejnymi stanami :) Bo coś czuję, że to nie byłoby zbyt dobre dla republikanów.
  • Odpowiedz
narzeka na stan demokracji w UE xD

@splinter96: Dopiero co odrzucono w brytyjskim parlamencie zapytanie o wyjaśnienie tych gwałtów stosunkiem głosów chyba jak pamietam 360 do 110. Jesteś za wyjaśnieniem tych zdarzeń czy ukryciem bo twój wpis sugeruje poparcie za zamiecenia tysięcy gwałtów pod dywan?
  • Odpowiedz
@splinter96 przecież Elon to typowy egoista a nie altruista. Niesamowite że ludzie są tak mało spostrzegawczy, że ich to dziwi, że nie widzą tych mechanizmów które są oczywiste, później czytam te komentarze i nie dowierzam że to piszą dorośli ludzie.
  • Odpowiedz