Aktywne Wpisy
micq +157
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to

źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
zasadzka01 +235
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
#pcmasterrace #komputery
źródło: 1000002678
Pobierztu nie am wiecej mechanicznych części. no raczej jęczenia sekcji zasilania bys nie pomylił z stukaniem
@EjniaKK:
@10129: zauważyłem jeszcze że tego dźwięku nie ma przez pierwsze kilkadziesiąt sekund po włączeniu komputera, gdy już go słyszę to głupie scrollowanie strony w przeglądarce go tak jakby na chwilę nasila
Pozostaje jedynie zasilacz ale tu też wątpię
@EjniaKK: lozysko wiatraka na grafice albo na psu bo psu najwiecej syfu zbiera a wiatraki tam sa jako takie poprostu, bardziej bym na grafike stawial bo tam nonstop wiatrak zwalnia i przyspiesza i
@Krafti: a ten "drugi typ" jest gdzieś schowany bardziej w karcie graficznej? bo ja jestem pewien co do tego że te dwa wentlatory na grafice przy niewielkim obciążeniu komputera stoją w miejscu i ja je normalnie widzę cały czas.
i właśnie mi się zdaje że
karta graficzna albo procesor bo chyba nigdzie indziej tam nic takiego co mogłoby wydawać taki dźwięk nie ma
chłodzenie procesora odlączałem i nic nie dawało więc zostaje karta graficzna ale tam też nie widzę potencjalnego źródła tego dźwięku