Aktywne Wpisy

Khraell +45
Mireczki, pijcie ze mno kompot. SPEŁNIŁEM POLSKI SEN i to przed 40 (mam 38).
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C
- I ja i żona jesteśmy na JDG (po 9 latach, rzuciłem pracę w korpo)
- Mieszkanko 55m, 2 pokoje z KUCHNIO, przechodnie w kamienicy (był generał wiadomo, ale w 100k cebulionów ogarnięte [gotówowy xD])
- córka sztuk 1 (Ma chyba wszystkie zabawki świata, nawet bazy nie musi budować, bo ma q--a TIPI w "salonie" xD)
- Żona jeździ Oplem Vectrą C

źródło: obraz_2025-04-25_235650233
Pobierz
p0lka_witaminka +47
#ajemge1 #p0lka #tinder
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie
Kuzwa te psycholozki wszystkie takie same xD mądralińskie, wielkie studentki co mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy, a tak naprawde studiuja gowno kierunek i skoncza max. w jakims korpo gdzie beda klepac dane do eksela za minimalna
W robocie mialem identyczne, nie dalo rady z nimi wytrzymac. Jeszcze znalem takie z kolczykiem w nosie to juz w ogole DRAMAT.
Studiowanie
1. Jak długo powinienem świecić lampą (Aqauel LED 5W)
2. Czy oprócz filtra, powinien kupić jeszcze napowietrzacz?
3. Jaki sprzęt powinienem jeszcze kupić?Mam tylko dodatkowe filtry, termometr, siatkę do łapania ryb.
4. Kiedy będzie można wpuścić rybki oraz jakie polecacie na początek?
#akwarystyka #akwarium #pytanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz1. 7-8h
2. nie trzeba, ruch wody jest wystarczający
3. testy do wody, nożyczki i pęseta mogą się w przyszłości przydać
4. poczekaj jeszcze 2-3 tygodnie, akwarium dojrzeje, no2 spadnie do okolic 0
co do konkretnych ryb to nie poszalejesz, polecam artykuł
https://trzmielradzi.trzmiel.com.pl/obsada-akwarium-25-i-30-litrowego-przyklady/
Nie ma co męczyć żywych organizmów szkodliwymi związkami.