Aktywne Wpisy

ShockDeals +203
Eyefire +9
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

@b4a3: nie ma, nie w dwojce ¯\(ツ)/¯
Synek, gra ma wady ale to erli akses z ledwie połową kampanii i odgrzanym na szybko endgejmem. Do premiery może się jeszcze dużo zmienić i gra na premierę będzie za 0 groszy.
Mnie najbardziej rozczarowuje to jak bardzo endgame się różni od fabuły. Fabuła jest dość trudna, wymaga rozwagi i dzięki temu satysfakcjonująca, a w endgame (w sumie to nawet wcześniej bo gdzieś koło aktu 2-3 cruel) rozgrywka diametralnie
Endgame mi się wgl nie podobał, grałem tam tylko warriorem i cała sztuka polegała na klikaniu jednego przycisku i wszystko wybuchało plus moje losowe śmierci. Mnie niestety gra nie przekonuje. Zapomniałem jeszcze wspomnieć o śmieciach męczą mnie gemy, fragmenty do orbów czy innych rzeczy, wszystkiego pełno plus jeszcze przedmioty
Endgame jak pisałem to klikanie praktycznie jednego przycisku i wszystko wybucha. W Diablo4 przynajmniej mapy i potwory nie są takie nonnotonne.
Poza tym feedback dociera do GGG i starają się na bieżąco poprawiać grę bazując na pomysłach graczy, a mogli robić jak Blizzard - mieć to w dupie i robić i tak po swojemu, co niszczy grę i stopniowo zaniża liczbę graczy online.
Kupowałem po 4 klucze na 75 lvl u------m z 10 aż się nauczyłem, teraz mógłbym robić każdy do końca. Dzisiaj mi się w końcu udało zdobyć ostanie 2 punkty ascenddencji.
Jest trudno nawet bardzo o to tu chodzi , ta gra nie jest dla wszystkich.