Aktywne Wpisy
musialmi +3
Pytam, bo nie wiem, czy nie robię głupio. Pomocy.
Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie:
Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie:
Kto popełnia nietakt?
- Właściciel domu 36.3% (238)
- Fachowiec 35.7% (234)
- Tylko Bóg może to osądzić 27.9% (183)

ZADYMIARZ_PL +41
W mojej firmie już 80% pracowników to hindusi, powoli przerzucają całą robotę do Indii za głodowe stawki pajeetów. Trzeba się ewakuować z IT. Zbieram listę chętnych chcących rozpocząć studia lekarskie od października. Kto chętny proszę zostawić plusa. Pytanie w aniiecie jakie miasto wybieramy na studia. #programista15k #programowanie
Jakie miasto na studia lekarskie
- Łódź 28.5% (145)
- Lublin 21.8% (111)
- Toruń 19.1% (97)
- Gliwice 30.6% (156)
Doładowałem konto na kwotę 35zł, by je przedłużyć, oraz wybrałem za tą kwotę pakiet w aplikacji o takiej samej wartości. Po kilku wiadomościach od sieci, przeczytałem jedną, gdzie była wiadomość że mogę włączyć pakiet kodem, co też uczyniłem sądząc że jeszcze nie działa. Jaki było moje zdziwienie jak otrzymałem wiadomość że pakiet właśnie wyłączyłem, bo okazuje że był już aktywny. Na koncie zaś mam 0zł. Poprosiłem konsultanta by zwrócono mi moje 35zł, skoro pakiet został anulowany lub włączono ten pakiet, skoro za niego zapłaciłem. Niestety nie jest to możliwe.
źródło: photo_63331_1600751973_big
Pobierz