Aktywne Wpisy

Moseva +346

PfefferWerfer +378
#gdansk #nieruchomosci
Czy to pożar inwestycyjny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Gdańsku właśnie pali się objęty ochroną konserwatorską budynek przy linii tramwajowej jakieś 10 minut od starówki, tuż obok linii kolejowej z potencjalnym połączeniem SKM
Czy to pożar inwestycyjny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Gdańsku właśnie pali się objęty ochroną konserwatorską budynek przy linii tramwajowej jakieś 10 minut od starówki, tuż obok linii kolejowej z potencjalnym połączeniem SKM

źródło: 3940026-Pozar-hali-na-Przerobce-RAPORT__c_208_85_1673_1062__kr
Pobierz
Mam pirata #substancepainter , coś jeszcze ciekawego może być? Warto się kritą interesować?
Tak to mam absolutnie 0 doświadczenia w rysowaniu, malowaniu, wręcz mam do tego awersję.
Celuję w modele do gier, tak więc. Znacie coś wartego uwagi? Na youtubie mnóstwo poradników, ale ja lubię zawsze mieć rekomendację od anonów z wykopa.
#pytanie #grafikakomputerowa #grafika3d #pomocy #blender
mozesz o--------c presetami w painterze i tyle, ale to na kilometr bedzie widac :)
natomiast dobre efekty wymagają pewnych umiejętności co z awersją do malowania/rysowania sie nie spina. ¯\(ツ)/¯
Awersja awersją, dlatego chcę się jej pozbyć...
no i jak se zrozumiesz ze to jest namalowane, to se mozesz albo malowac, albo usiasc na kolejne dziesiąt godzin do substance designera i zaczac robic teksturyki, zeby zbudowac atlasy czy cos.
https://youtu.be/TAwTNnxlvRM?si=7BtyIODNzh14JP7r
tutaj jest cala playlista chyba w tym filmiku, w ktorym robia kilka basic materialow
Mamy podobnie o też nie znoszę malować. Używam jedynie textur pbr plus faktycznie próbuje się uczyć malowac w bledzie.
Ale brak jakiegoś sensownego tutoriala