Wpis z mikrobloga

18 maja pierwsza tura, 1 czerwca druga tura.

Czyli 1 czerwca trzeba definitywnie pogrzebać PIS. Tylko tak będzie można ogarnąć b----l w SN, TK, KRS oraz KRRIT (KRRIT, żeby zająć się szczujnią w Republice). Tylko tak będzie można ogarnąć status neo-sędziów i powoli naprawiać prokuraturę i sądy.

1 czerwca trzeba pogonić PIS, żeby kolejny prezydent nie ułaskawił ewentualnych Mateckich czy Mejz.

No i wreszcie tylko w ten sposób unikniemy dalszej obstrukcji rządu, żeby nie było już wymówki “a bo Duda nie podpisze”. Dajmy im popracować i dajmy im wprowadzić swoje ustawy. Jeśli się sprawdzą fajnie, jeśli nie, dać im czerwoną kartkę w 2027. #polityka #wybory #pochowacpodprogiem #bekazpisu
mariusz-madejczyk - 18 maja pierwsza tura, 1 czerwca druga tura. 

Czyli 1 czerwca tr...

źródło: 2025-01-08_144620

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

2 czerwca w #tvpis powiedzą, że wybory były sfałszowane i będą się skarżyć do trumpa. Będzie bojkotowanie odejścia dudy z pałacu i kwik na wszystkich social mediach

@GladysDelKarmen: no i co z tego że złodzieje i przestępcy będą kwiczeć? Ich niezadowolenie ma paraliżować działanie kraju? Oni odrazu po wyborach powinni być wywaleni z tych wszystkich nielegalnie obsadzonych instytucji
  • Odpowiedz
@GladysDelKarmen: Tak, tak a jak Kaczyński przegra wybory 15 października to nie odda władczyni wyprowadzi wojsko na ulice xD

Prze bekowo się czyta takie straszaki jak się pamięta takie rzeczy.

I widzi to że ci co najgłośniej o praworządności krzyczą przejmują TVP siłowo, albo Prokuratora bez żadnego Trybu powodują xD

Było robić wolniej, ale zgodnie z prawem to by teraz ludzie się nie szarpali.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk Kadencja Dudy kończy 5 sierpnia więc jeszcze dwa miesiące od wyborów będziemy musieli znosić Adriana.
Przez te dwa miesiące powinny być przygotowane wszystkie najważniejsze ustawy do podpisu, odnośnie SN TK itd. tak że 6 sierpnia wchodzi Trzaskowski i podpisuje zaraz po zaprzysiężeniu wszystko jak leci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Nie jestem zadowolony z tego co zrobiła koalicja przez ten rok i chce wierzyć, że robota na poważnie zacznie się gdy tyko ten pajac opuści Belweder. Może i koniec końców będzie mnie boleć d--a, ale naszczęście już przywykłem bo poprzedni rząd mnie ruchał przez 8 lat.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: no to wiadomo, ale kogo wybrać? W tych do sejmu głosowałem na pesel i teraz żałuję. Kamysz obiecywał 800+ tylko dla pracujących i tym mnie przekonał. Co zrobił w tej kwestii? Ano chce podsypać developeruchom.
  • Odpowiedz