Aktywne Wpisy

Erelius +1292
Nie no, ale po tym wpisie to jestem pewien, że ciocia Kasia to mickpl na multikoncie XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
BobrowieckiHuop +42
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Chciałbym wam wszystkim podziękować. Jak się okazało, jesteście ludźmi o wielkich sercach. Dorzuciliście mi sporo ponad 20000zł. Ostatnia dopłata (czyli rata nr 120) wynosi coś około 1000zł. Oznacza to, że na przestrzeni 10 lat dorzucicie mi około 155tys złotych.
STO PIĘĆDZIESIĄT PIĘĆ TYSIĘCY ZŁOTYCH. Na pewno niektórzy nie mają jeszcze własnego lokum - tym bardziej dziękuję. Rezygnować z własnej korzyści, by dorzucić się mi. Szlachetne i będzie zapamiętane.
To wszystko dzięki Wam!
Teraz oczywiście jestem przeciwnikiem wszelkich dopłat, wakacji kredytowych czy kredytu zero procent ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie bez powodu @mickpl był osobą, którą najczęściej plusowałem w zeszłym roku
#nieruchomosci #bezpiecznykredyt #bk2procent
źródło: buda_tanio
Pobierz@pasza03: Nie tobie, tylko deweloperowi i bankom. Jedyne to co od nas dostajesz to fakt, ze kupujesz w miarę normalnej cenie jak na panujące warunki.
To nie wam się dorzucamy tylko deweloperom ¯\(ツ)/¯
Fascynujące jak ludzie się chełpią że żyją za cudze
Kiedyś to był wstyd, teraz spełnienie marzeń
Tylko współczuć że musisz korzystać z zapomogi ale powodzenia
Było utrzymywać niskie stopy procentowe i praktycznie brak opodatkowania za wynajem? No to teraz niech dopłacają a jako beneficjent bk2% place miniratke z usmiechem