Aktywne Wpisy

dawid131 +191
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +121

zrobiłbym to w wątku, ale coś dziwnie znikają odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ramotka
#bron #strzelectwo
źródło: image
Pobierzjako naród mamy długie tradycyje w uprawianiu bezsensownej partyzantki kończącej się masakrami ludności cywilnej
jak trochę poczytasz, to wykopki gotowe 'podnosić obronność kraju' poprzez ostrzeliwanie kolumn pancernych z glocka XD
Komentarz usunięty przez moderatora
żyd modli się codziennie do boga
boże boże daj mi wygrać w lotka
tak się modli
@xyzzy: wcześniej napisałeś, że samo "figurowanie" na tej liście to "co najmniej s---------o" - przecież to jest absurd.
Po pierwsze, są tysiące ludzi, którzy mają b--ń, są na tej liście, i sobie elegancko żyją
Po drugie co to ma niby znaczyć "co najmniej" s---------o?
Po trzecie, nawet jak wybuchnie wojna, to nie znaczy, że
@RudyZibi: tu nie chodzi o to, że jest to problemem przy zrobieniu pozwolenia, bo nie jest. Samo zrobienie pozwolenia jest proste.
Problemem jest sam fakt, że ten zapis z ustawy o broni i amunicji to zwykła fikcja prawna, której istnienie nie ma żadnego sensu. Pozwoleń mamy dużo więcej niż tylko sportowe, czy kolekcjonerskie i ten podział nie zmienia właściwie nic.
Teoretycznie wpływa on
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-08 192352
Pobierz@amath: Nie dziwnie tylko typiara ma nasrane w garze.
@Myslovitz tak jest, mając świadomość, że każdy w tym kraju moze bez żadnej kontroli kupić sobie b--ń, sam musiałbym chodzić codziennie ze swoją, czego nie robię, ponieważ nie ma takiej potrzeby
@filixcastellano to nic trudnego, znaczy trudne i nieosiągalne jest tylko dla wykopkow ( patrząc po niektórych komentarzach to w sumie dobrze xd )
@KaiserBrotchen: Czy rzeczywiście jest to pełnoprawny problem? Z mojego punktu widzenia podział broni ma marginalne znaczenie i nie sądzę by jego zniesienie zmieniłoby diametralnie okoliczności związane z uzyskaniem i posiadaniem pozwolenia na b--ń. Jak masz inne zdanie to chętnie się dowiem dlaczego uważasz tę kwestię za istotny