Aktywne Wpisy

K-S- +6
Testowałem dziś mięso wołowe do burgera z lidla.
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt

źródło: 2ZmgBcJ
Pobierz
zorrzyk +115
Odkąd przestałem pić i mam chwilę wolnego, to zamiast chlać, to klepie pierogi albo pizzę.
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm

źródło: temp_file8603508936935524027
Pobierz
#mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
@iErdo: A nawet nie mów. Nie jestem w stanie policzyć tego typu ofert przez które się przekopałem szukając własnego M.
Od zapachów jest dobry wyciąg, syf w kuchni? Panie, żyjemy w XXI wieku, ludzi nie
Rysunek podlądowy. Okna po prawej stronie, drzwi po lewej. Wymiary niezachowane.
źródło: obraz
Pobierz@rav2: To poczytaj stare normy. Ale możesz wykopać tekst tego gościa z kanału Good Idea, który napisał o tym spory wpis na blogu.
@iErdo: bo mieszkania z oddzielną kuchnią obecnie nie istnieją? zrobienie kuchni w salonie jest też po prostu dużo tańsze.
@Mekeos: Takie coś można osiągnąć poprzez duże drzwi przesuwne pomiędzy kuchnią a pokojem.
większy salon
Problemy fanów gotowania bigosu
w czym problem? To ladne zapachy przeciez, co wy gotujecie, stare zoladki drobiowe ze wam przeszkadza? :D
Dla mnie spoko, motywacja do sprzatania ( ͡° ͜ʖ ͡°) sie ogarnia po jedzeniu jak jeszcze nie zaschniete i spokoj