Wpis z mikrobloga

Hej Mirasy,

Szukam telefonu z dobrym aparatem dla amatorów. Wstępnie myślę o Pixelu 9 Pro ze względu, że jakość/cena wychodzi chyba teraz najlepiej. Systemowo działam na środowisku Google więc to na plus i wydaje mi się, że w AI dają radę, a telefon wymieniam rzadko więc to dla mnie ważne w perspektywnie 3 lat. Trochę odstrasza mnie w 9 Pro ładowanie, ale już praca baterii tak źle nie wypada jak przy Pixelu 8 Pro i się nie grzeje.

Vivo słabo dostępny, Ultra Samsunga dość drogi do Pixela... Oppo raczej też słabo dostępne, może Xiaomi T14 Pro jako alternatywa?

Co polecacie?

#android #xiaomi #oppo #vivo #pixel #google #sony #samsung #smartfon #telefony
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Miałem w zeszłym roku samsunga s23u, później s24u, flipa 5, folda 6 i ostatecznie skończyłem z pixelem 9pro xl (no dobra, folda zostawiłem do grania w chicken invaders). Jeżeli chodzi o aparat/baterię - ze wszystkimi wygrywa pixel. No, może poza zoomem. Pixel nie grzeje się bardziej niż samsungi, czas ładowania w każdym bardzo zbliżony. Wydajnościowo w aplikacjach w większości również. Jedyne zastrzeżenie jakie mam do pixela, to dłuższy czas
  • Odpowiedz