Aktywne Wpisy
Witam chciałbym przedstawić wam moją sytuację, Mam 29 lat i jestem (jeszcze) w 10 letnim związku z moją Angeliką. Otóż ciężko mi to napisać, ale zdradziłem dziewczynę z którą jestem prawie 10 lat i z którą planowałem przyszłość. Zdradziłem ją z prostytutką, czuję się jak ostatni kiep i nie mogę sobie wybaczyć że zrobiłem jej takie świństwo. Stało się to 27 dni temu, a kilka dni później wylądowałem w szpitalu psychiatrycznym bo
mozgen +4
#smolensk
Nitka: co robiliście 15 lat temu gdy dowiedzieliście się o katastrofie?
Ja zaczynam:
Robiłem rapidografem pismo techniczne na zaliczenie na studiach.
Nitka: co robiliście 15 lat temu gdy dowiedzieliście się o katastrofie?
Ja zaczynam:
Robiłem rapidografem pismo techniczne na zaliczenie na studiach.
VW Passat B8 Diesel 150 KM. Całkiem dobrze wyposażony (wersja Elegance): alcantara, grzane siedzenia i regulacja elektryczna fotela kierowcy, grzana kierownica, automatycznie chowany hak. Na zdjęciach wyglądało, że do wymiany zderzak przod, błotnik prawy przód.
Na miejscu wyszlo dodatkowo do wymiany: dwie felgi, zawieszenie przód prawy bez mcpersona i prawy wahacz z tyłu. Auto jest z konca 2023 roku i ma przejechane nieco ponad 24000 km. W środku igła.
Po sprawdzeniu czujnikiem lakieru z wykrywaniem ocynku wyszło że miał wcześniejszą szkodę po lewej stronie ale było to tylko przetarcie tylnych lewych drzwi i błotnika. Naprawione zgodnie ze sztuką.
Sprawdzałem auto ze znajomym specem przez 3h i ostatecznie kupiłem. W piątek będzie w Polsce. Koszt samego auta to 18 000 euro.
Napisze za jakiś czas co było naprawione i jaki był koszt sprowadzenia auta i naprawy. Może.kogos zainteresuje.
Pozdrawiam :)
#samochody #motoryzacja #ciekawostki #kupujzwykopem #volkswagen #passat
źródło: 1000024325
PobierzWczoraj o audi a4b9 ktoś się pytał o choinkę na desce w dwukatku co to może być. Grupa VW w XXI naprawdę zaliczyła mocny zjazd techniczny.
@TP53: Na przyszłość sugerowałbym ci szukać w salonach samochodowych bo często jest tak, że ktoś kupuje auto i stare zostawia w rozliczeniu więc możesz sprzątnąć takiemu typowi z komisu auto z przed nosa właściwie. Generalnie w Niemczech da się kupić zajebiste auta, ale do nas mirasy-handlarze często sprowadzają szroty bo myślą, że są
@trzaichlac69: mimo wszystko to najlepiej sprzedajaca sie grupa aut dla wiekszosci spoleczenstwa, czyli <50k pln
@TP53: Wiesz, szybka decyzja to tam jest zawsze i właściwie musi być. Bo ty nie weźmiesz to często zaraz nie będzie tego samochodu po prostu jakby wiesz tam przyjeżdża każdy w sumie bo to kraj tranzytowy na wschód kraje takie jak Polska, Ukraina, może Czechy, Bułgaria, Rosja ale też możesz tam spotkać nie wiem Bałkańczyków kupujących auta do siebie.
no chyba, że tam ścieniasz troszkę i po naprawie go puścisz w obieg
Komentarz usunięty przez autora
https://ahfcars.de