Aktywne Wpisy

thorgoth +469
W tym wpisie są odniesienia do przemocy seksualnej wobec nieletnich. Jeżeli jesteś wrażliwy/wrażliwa na tego typu treści to zrezygnuj z czytania.
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało

źródło: smd
Pobierz
Hejka Mirki,
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji.
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji.
Jest rok 2010, podróżnik w czasie mówi wam że już niedługo Rosja napadnie na Ukrainę, a NATO będzie wysyłać uzbrojenie.
Północno Koreańczycy będą walczyć w Europie.
Izrael rozjedzie Hezbolle i Hamas.
Turcja zje Syrie.
USA będzie próbować anektować Panamę, Grenlandię i Kanadę.
Polska będzie krajem startowym dla szlaków uchodźców i wojsko będzie pilnować granic i łapać nielegalów.
Psychiatryk?
#wojna #polska #swiat #polityka #usa #kanada #rosja #ukraina
źródło: IMG_9931
Pobierzhttps://www.money.pl/gospodarka/polityka/artykul/prezydent;gratuluje;miedwiediewowi,111,0,325999.html
@Tommy__: Przecież składanie gratulacji to normalka. To tak jak w TV Republika pokazują zdjęcie Tuska ściskającego dłoń Putinowi kiedy przekonują że jest ruskim agentem. Ludzie się nabierają na takie tanie chwyty a powinni być mądrzejsi.
A tutaj niespodzianka - da się zrobić materiał do TVP pytając zarówno rządu jak i opozycji o ich opinie bez manipulacji: