Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +218
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +232

źródło: Screenshot_219
Pobierz
#roxiewegiel #roksanawegiel #roxiecarbon #pudelek #muzyka #zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #gownowpis #przemysleniazdupy
źródło: Screenshot_20250108_113047_X
PobierzPrzeciętna typiara z przeciętnym głosem. Sraczewo też normalne. Mało macie teraz takich porobionych typiarek?
Nie ma w sobie nic wybitnego. A mnie jeszcze irytuje gówniara jedna. Zamiast się zabrać do normalnej pracy to sobie śpiewa, tu w klanie sobie gra. Niech wypierdziela na górę do pokoju
@EnzoMolinari: I widzisz, ta zazdrość o której piszesz i twierdzenie, że jakaś kobieta z kimś nie powinna być tudzież robić pewnych rzeczy bo według ciebie przysłowiowo ktoś nie wygląda jak stereotypowy chad na którego lecą wszystkie laski to właśnie bycie przegrywem w czystej postaci.
@andbatros: Ja rozumiem. Jest relatywnie ładną i młodą kobietą (przynajmniej dla nich) podczas gdy z innymi ludzie o których mowa najczęściej po prostu nie mają styczności za bardzo. Więc cierpią na syndrom braku kobiet i idealizują Roksanę, moim zdaniem na przykład ona nie jest jakaś piękna obecnie tam widać, że już za
@andbatros: Na ogół za kimkolwiek by spermiarze nie szaleli, to jest to niezrozumiałe i żałosne samo w sobie. A że jest dosyć rozpoznawaną osobą to spermiarze są zjawiskiem naturalnym.