Wpis z mikrobloga

• 120
wiele jest tutaj podpowiedzi ze to bait, ale nic tutaj nie jest jakies wybitnie nieprawdopodobne xD moze najwyzej bym wydluzyl troche okres przed rozwodem, bo 2 miesiace to malo nawet jak na jakas karyne.
  • Odpowiedz
Ale beit, co ja przeczytałam. Tu się nic nie trzyma kupy. Że niby serio siada zawieszenie od utycia jednej osoby? To niby ile utyla? Nawet jakby nabrała 30kg co jest już giga różnica, to zawieszenie by tego nie odczuło. Rozpasla się, ale jednocześnie w 2mies wyrwała trenera personalnego którzy z reguły mają wianuszek fit kobiet dookoła, ale jednocześnie na siłowni była 3 razy. 2/10 bo odpisałam
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
twórczy-przewodnik-0: Wiem że to bait, jeden ze słabszych - umówmy się xD katopa i nad_czlowiek lepsze badziewia w czacie gpt robią na kibelku - ale zniżę się i dla zabawy odpiszę xD

cytowany tekstŚmiałem się z postów o zwolnieniach, bo "przecież programistów nie zwalniają" i "wszystko sie cyfryzuje, więc pracy tylko będzie przybywać". No to życie zaserwowało mi mocnego liścia w twarz - przyszła fala zwolnień i wyleciałem z hukiem, razem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powinno być jakieś bingo baitowe, bo mamy tu i leniwą krowę i dietę pudełkową i programista co stracił pracę a myślał, zę jest królem życia, i rozwód, i grubasa leniwego, i romans z trenerem

Tylko co za dużo to niezdrowo - baba 3 razy na krzyż była na fitnesie, jest leniwą grubą krową i odchodzi do trenera z tego fitnessu xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: średni bait, choć początek nawet sie dobrze zapowiadał, ale z tym obniżonym zawieszeniem to już poleciałeś Hemingway'u. Przewoziłem ostatnio moim leciwym seatem z 2003r. płytki balkonowe (gres 2cm gruby, jak pancerz T-75 :D) i mało brakło i bym bakiem tarł o asfalt :D
Twoja luba musiałaby osiągnąć rozmiary płetwala błękitnego zeby ten mechanik to zauwazył :D
  • Odpowiedz