Aktywne Wpisy

fsfdjf +8
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

źródło: Plr_cutter
PobierzTWOJA ULUBIONA MAPA ZE SMISSMAS 2024 TO
źródło: IMG_7284
PobierzOstatnia mapa od valve to była Mecenary pork
Tylko że jestem liniwą burwa i mapa utknęła jako alpha. Ktoś nierozumiejąc do końca mojego konceptu zrobił dziwną wersję hightower jako mapa świąteczna...
Paaanie mówiłem że to nie jest takie proste jak niektórzy myśleli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mapa jest połączeniem pomysłów z mapy hightower i ThunderMountian (3 stage).
Dodatkowo by nie dyskryminować klas bez możliwości skakania, umieściłem w dwóch miejscach rampy pozwalające dostać się na punkt z niewygodnych pozycji.
Po dwóch playtestach mid wyszedł tak jak chciałem natomiast łącznik pomiędzy spawnem a midem
https://tf2maps.net/downloads/authors/trapez.40640/
Może kiedyś ten link znowu zadziała (・へ・)
Zrobienie mapy to jedno i można używać dowolnych narzędzi taki jak Hammer ++ czy lepsze narzędzia do importu nowych modeli i tekstur, ale jak mapa dostanie się do gry,