Aktywne Wpisy

NapoleonV +462
Byłem w Lewiatanie po p--o. Kupiłem jeden 4pak i jedno luzem. Oraz inne zakupy.
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy

Zwierz33 +5
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W

źródło: 50e9ab67066efe1be79c105311482204193ebc515edf25ae1de1e066467a181b
Pobierz
#wykop
źródło: sasda
Pobierz@recesja: Jezu...
źródło: szkola_podstawowa
PobierzBEKA.
@recesja >2025 jest wybycie od rodzinki
@szynszyla2018: nie wiem jakie masz problemy z rodziną, ale prawdopodobnie jesteś żałosnym egocentrycznym wykopkiem.
@przegro_pisarz ehh, niestety ludzie nie lubią jak sie ich krytykuje, nawet tacy superiorzy jak wykopki